Hivatali partnerei meghívására hétfőn hivatalos látogatásra Délkelet-Ázsiába utazik Kövér László, az Országgyűlés elnöke – közölte az Országgyűlés sajtófőnöke vasárnap az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint Kövér László felkeresi Kambodzsát, Laoszt és Vietnámot, kétoldalú találkozóin megbeszélést folytat az országok nemzetgyűléseinek elnökeivel és fogadja őt mindhárom ország miniszterelnöke is.

Az Országgyűlés elnökét a magyar küldöttség tagjaként elkíséri Potápi Árpád János, a Magyar-Vietnámi Baráti Csoport elnöke és Gyöngyösi Márton, a Magyar-Délkelet-ázsiai Baráti tagozat alelnöke.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Most izgulhat, nehogy egy IS rakétával szágúldjon még feljebb a mennyek országába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@lampa laz: Lehetne ez a hét ,,kívánsága,,???))))))))))))
justhpeter
@Szeparepa2: Soha ne érje nagyobb öröm. Felőlem maradhatna az egész delegáció.
Toby
Egy fél-ázsia,i Délkelet-Ázsiában !
Rózsika Hatházi
@Szeparepa2: Azért ne nagyon szidjuk, mert a végén kiművelődik Kim Gzsong Un-ból és akkor majd lesz nekünk jaj! Így is olyan feje van, ha meglátom a tévében, teljesen szemmelvert fílingem van. Azt a turulban született rézfaxú baglyát nekije! :))))
sentinel216
Amilyen Sztálin feje van, az ő nagy bajuszával, Csapajev tekintetével, a távol-keleti kommunisták a vállukon fogják körbehordozni a rizsföldeken. Pedig Hofi szerint már Kádár elvtárs is azt mondta: Dong elvtárs nem köll a rizsa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.