Nem vesznek részt a parlament hétfői és keddi munkájában a Demokratikus Koalíció képviselői – tájékoztatta a pénteki párizsi merényletekre hivatkozva az ellenzéki párt szóvivője az MTI-t.

Gréczy Zsolt hozzátette: az tartanák helyesnek, ha az Országgyűlés elnöke "a megemlékezés és a gyász szavai után berekesztené az ülést, mert ideje van a csendnek".

Közölte, a franciák és az európaiak gyászában osztoznak, európai polgártársaikkal együtt hétfő délben fejet hajtanak az áldozatok emléke előtt.

Gréczy Zsolt közleményében kiállt amellett, hogy több és erősebb Európára, a demokráciára, a szabadság védelmére van szükség gyűlölet és kirekesztés helyett.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Aki ebből a tragédiából most politikai tőkét kovácsol, a legaljasabb ember, párt, felekezet. Igaza van Gyurcsánynak, hogy távol tartja magát, mert - valószínű - nehéz lenne megállnia, hogy ne szóljon hozzá a "na ugye megmondtamhoz".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Aki ebből a tragédiából most politikai tőkét kovácsol, a legaljasabb ember, párt, felekezet. Igaza van Gyurcsánynak, hogy távol tartja magát, mert - valószínű - nehéz lenne megállnia, hogy ne szóljon hozzá a "na ugye megmondtamhoz".
Főlökött
@vukkocska: Igazad van, szereplési vágytól fűtötten, nem is érdemes ténykedni!

Azt nem értettem : "Nem vesznek részt a parlament hétfői és keddi munkájában a Demokratikus Koalíció képviselői"

Akkor remélhetőleg az azzal járó fizetésüket sem nyalábolják fel, mivel önként és dalolva, illetve önhatalmúlag megtagadták a munkát! Más - számunkra - rendelkezésre álló helyen ezért elbocsátás a honorárium !
Itt pedig, úgy tűnik jól szórakoznak ezen szentjeim. Ez a jó játék...folytassam ? Lüke gyerkőcöknek, saját dotációban. Én fizessek ezen léhűtőkért - állítólagos ténykedésükért ? Ne már ! Vicc lenne.

Tudom elszállt vagyok, mivel ezeknek a nemlétező munkáért is fizetés jár - szerintük ! Nem úgy, mint a ténylegesen dolgozóknak...
Szánalmas, léhűtő-ingyenélő banda, akik vannak, de minek is...
Sajna jól el vannak, a mi pénzünkből :((

Reményeim szerint már nem sokáig ! Érdemben - érdekemben ténykedés =0, be sem járnak - saját nyilatkozatuk szerint, akkor mit is szeretnének ?
Lehet menni kapálni, címerezni, ültetni, stb., hogy legyen munkabérük, az adók után !

Ui.: Nem vagyok se fideszes, se jobbikos, se mszp-s, se semelyik párt tagja, csak mocskosul rühellem a sok léhűtőt, mihaszna szájtépőt, mely még kapát - ásót, tényleges munkát sem látott, gyakorlata =0-val egyenlő, és jó - nem kevés közpénzért úgy osztja az észt 2000-el olyannak, mely több generáció nyüglődéseit túlélve, adókat-kötelezvényeket letudva, tapasztalt érdemben - ténylegesen a történelemből - történésekből 1-2 dolgot, ezeket akarja meglovagolni - meggyőzni.
Léhűtő, mihaszna, teljesen felesleges banda, aki van, de minek...közpénzből dotálva.
eszegfu
@Főlökött: 17:18 Egyetértek Veled... annyi kiegészitéssel, hogy, mig a DK-sok megmondják, hogy nem mennek el a parlamenti ülésekre a kérdésese napokon, addig a többiek "eltitkolják", de ugyanugy nem mennek be... a fizetésüket mindegyik u.ugy felveszi!
Főlökött
@eszegfu: Jól el vannak sajnos a mi pénzünkből, mint a nagyi befőttje a polcon és ez számukra természetes. Még élvezik is, mert megtehetik.
Nem fokozom...szánalmas.
kamazuka
Ha már csendről esik szó,szeretném jelezni,hogy a kvóta rendszer melletti korteskedésben élenjáró demokratikus kalifátusnak is lenne oka a hallgatásra.
vukkocska
@Főlökött: Ezek szerint a Parlament munkáját Te csak a DK-sok bejelentése alapján ismered. Megvallom, ritkán nézem a Parlament üléseit, mert arra nem vagyok kíváncsi, hogy a kormánypárt hogy fényezi a semmit. Az azonban soha nem kerüli el a figyelmemet, hogy az ülésterem az esetek többségében teljesen üres, jobbára az ellenzék tagjai foglalnak benne helyet. Ha a DK azt jelenti ki, hogy a hétfői és keddi ülésen nem vesznek részt, nem érzem, hogy ez munkamegtagadás lenne. Már csak azért sem, mert ahogy nézem a padsorokat, interneteznek, telefonálnak, újságot olvasnak a képviselők jelentős része. Meg alszanak. Jó érzékkel rendelkezett Gyurcsány és csapata, amikor azt jelentették ki, hogy ezek a napok legyenek a csend napjai. Orbán, Kósa, sokkal jobban tették volna, ha ők is hallgatnak ma. Ment a félelemkeltés, az uszítás, az egész menekültügy az ellenzékre való maszatolása. Jobb is volt ettől távol maradni, mert én itt a tv előtt is majdnem gutaütést kaptam.
Főlökött
@vukkocska: Szerencsére mint független, elfogultságmentes, az összes személytől kerdezem azt, hogy a munkaidejükben, a munkahelyüktöl miért is vannak távol és azt mivel indokolják ?
Amelyik hivatalosan vannak távol, oké. Akik önhatalmúlag, mert úgy gondolták, az is oké ?
A Te pénzed is, nem csak az enyém ! Bocsika !
Nem volt véletlen kérdésem lényege :)
sentinel216
@Főlökött: "Tudom elszállt vagyok, mivel ezeknek a nemlétező munkáért is fizetés jár - szerintük ! "

A kisvasútépítő nagyvezír, Gyurcsányék kormányzása alatt évekig nem járt be a munkahelyére, de még a családi pótlékot is fölnyalta, mint hátrányos helyzetű. Ez nem eeemmúút nyóóóc évezés, hanem tény.
Főlökött
@sentinel216: 1000 bocsika, de mivel elfogulatlan vagyok-próbálok az lenni a témában, párttalan is vagyok tagságügyileg, de azért a hatályos jogot ismerő hozzászóló, jogi irodám háttérben, így kérdezném :
Ha bűncselekmény, illetve arra utaló jel - jelek vannak a birtokunkban - tudomásunkra jutott, miért is nem teszünk bejelentést-feljelentést akkor ? Még ha névtelenül is megtehetjük ?

Jó kérdés nem, illetve lényegretörő :)
vukkocska
@Főlökött: A kérdésedre a válasz: nem tudom. Mint írtam, majdnem üres a parlament. Ha megnézed, hogy amikor a gyermekszegénységet tárgyalták, akkor is szinte üres volt. Az a pár ellenzéki képviselő ült a teremben. A Fidesz úgy gondolja - persze nem tudok a fejükkel gondolkodni - lényeges, hogy a választásoknál bent legyenek, sem a gyermekszegénység, sem más nem érdekli őket. Kétharmados törvény nincs, a többit meg mind megszavazzák, ha úgy adódik, hiszen többségben vannak. Névtelenül feljelentés tenni - szerintem - gyávaság. A Btk meghatározza azokat a bűncselekményeket, melyekben köteles a tudomására jutott bűncselekményt bejelenteni. Az a kevés. De nem tudom, milyen bejelentésről, feljelentésről írsz. A függetlenségről annyit: egyetlen szavazó sem független, mert mindig valamilyen pártra szavaz. Ha nem megy el, vagy megfelel számára a jelenlegi helyzet, vagy felelőtlen.
Desischado
Igen, a z áldozatoknak jár a kegyeleti csend! De orbánék a kegyeletről semmit sem tudnak! Ők politikai tőkét kovácsolnak ebből a tragédiából is. Meglátszik, mifélék!
kkalman
Büdös görény, aki a tragédiából politikai tőkét kovácsol magának.
sentinel216
@Főlökött: tegnap, 18:49

Sajnos elmehetünk mi a vékony jégre az igazságunkkal, ügyvédi irodánkkal együtt, akármilyen bűncselekményről nyomnak a képünkbe tényeket. Ma Magyarországon a vezér és kegyencei által elkövetett bűncselekményeket - lopás, zsarolás, korrupció - a felső körök védelmében törvénybe iktatták. Akinek nincsen fehér gallérja, arra nem érvényes.
Főlökött
@sentinel216: Arra próbáltam utalni, hogy a mostani 'piacgazdaságban' és munkaerőpiacon, ha valaki nem jelenik meg a munkahelyén önhatalmúlag. úgy rúgják ki két lábbal, hogy még a hátsója is füstöl.
A bűncselekményekkel kapcsolatosan Polt Urat csókoltatom. Ezzel mindent elmondtam :)
Ha csak a parlamenti tanú-gyanúsított minősítésről ( Be.-ről ) tartott eszmefuttatását említem, mely a yardnál napi használatban van, illetve az egyetemi oktatók lementek hídba és azóta is úgy vannak-maradtak, akkor kell még több magyarázat? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.