Bócsi András vállalkozó, Kádár János egykori sofőrje megvalósította élete álmát, és Csömörtől nem messze felépített egy hatalmas, Loire-menti kastélyokra hajazó palotát. Az ingatlant 1,1 milliárdos áron próbálták értékesíteni, azóta engedtek az árból, és 900 millióért is odadnák, mégsem veszi meg senki. Pedig a pénzért cserébe 21 szobás, majdnem ugyanennyi fürdőszobás otthon jár, amihez 1,6 hektáros park, saját étterem, medence, vadászterem, edzőterem, halastó, leszállópálya és borozó is tartozik. Jelenleg fegyveresek őrzik az üres ingatlant, aki csak méltó lakójára vár. A hatalmas házról az Ingatlanbazár oldalán találsz képeket.

Forrás: lemon.hu
Feltöltő: TASzSz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kádár sofőrje kastélytulajdonos lett, egy valamikori rendőrautó-vezető belügyminiszter. Még azt mondják csak Amerika a lehetőségek hazája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.