Sem a szombaton lőfegyverek miatt elfogott két személlyel kapcsolatban, sem a bombalaboros ügyben nem merült fel, hogy az elfogottak dzsihadisták lennének. A bíróság a robbanószeres ügyben sem rendelte el egyik őrizetes előzetes letartóztatását sem. A TEK kommunikációját az ügyben némi ködösítés jellemezte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
De ha hamis bérlettel utaztak volna akkor már a cellában ülnének.
Magyarország, szeretlek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Nem is értem, tegnap hogyan hihettük el elsőre ezt a szenzációs bejelentést.
Sehol egy tűzharc, kézigránát robbanás, utolsó csepp vérig védekező mindenre elszánt összeesküvők, de még egy árva riasztópisztoly sem durrant.
Csak úgy csendben, minden ellenállás nélkül megadták magukat...? Hát...
papa.49
@eugen4402: ,,Esti mese,, felnőtteknek, a hazugovics rendelése szerint)))))))))
human
A TEK vezetője még mindig tűzoltókészülékbe épített bombáról, több kilónyi robbanóanyagról beszél, valami egyszerű házi építésű kapcsoló képét is mutogatta a tévében. Ezzel teljesen ellentétes az, hogy szabadlábon vannak az illetők. Melyik rendőr vagy bíró engedne szabadjára egy potenciális merénylőt?
Ha a TEK vezetője úgy állította be az egészet, hogy terroristákról van szó, akkor pont ő terrorizálta a lakosságot ezzel az álhírrel.
Toby
Ezt a hajdú-féle "ködösítést", mifelénk nemes egyszerűséggel ótvaros hazugságnak hívják - kedves és tisztelt hvg.hu I
kkalman
@human: ma, 14:04 Egy hamis BKV bérlet nagyobb veszélyt jelent az illiberális demokráciára, mint tíz terrorista.
human
Azok alapján amit jelenleg tudni lehet a TEK helyesen tette hogy lecsapott ezekre az elkövetőkre. Egyetlen hibát vétett és az a riogatás volt. Ráadásul a nemzetbiztonsági bizottságot is megtévesztette. Ha pedig ezt szándékosan tette, az duplán rossz pont és felülírja a pozitív eredményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.