Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója az M1-en beszélt arról, hogy a TEK a múlt hét végén két csoportot fogott el, lőfegyvereket, robbanóanyagokat is talált náluk, a házkutatásokon pedig „bombalaborra” is bukkantak. Hajdu János elmondta, hogy két külön esetről van szó, az első pénteken, a második szombaton történt, különböző helyszíneken: 1. Egy gépkocsiban két embert fogtak el, akiknél sorozatlövő fegyverek voltak. A fegyverszakértő szerint ezek éles lőfegyverek, amikhez találtak lőszereket, tárakat és hangtompítókat is. 2. A másik esetben, aminek szerinte nemzetközi szálai is vannak, négy embert vettek őrizetbe. Egy Budapest felé tartó gépkocsit állítottak meg a főváros határában, a kocsiban robbanóanyagot találtak. A házkutatások során „bombalabort” találtak, házilag gyártott robbanószerek kerültek elő, amik „emberélet kioltására maximálisan alkalmasak”. Hajdu János szavai szerint ezeket úgy rakták össze, hogy azokat „álcázott eszközként...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az ATV-n kicsit többet mondott. Az egyik eset szokásos maffia biznisz volt. A másik esetben pedig úgy néz ki megrendelésre gyártottak bombákat. Ott megérzése szerint akár terrorszervezethez is köthető a dolog. Többet nem akart elárulni egyik esetről sem, így nem tudtuk meg, hogy milyen nemzetiségűek voltak a tettesek.
karma1
Ket gepkocsiban talaltak osszesen 6 embert, akik aztan szepen hazavittek a TEK-eseket, hogy azok hazkutassanak naluk... Aha,... Olyan erdekes ilyen hireket olvasni...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.