A kormány szerint gyakorlatilag igen, hiszen négy év alatt több mint egy havi összeggel emelkedett a nyugdíj reálértéke. Az MSZP szerint ez csak egy „ócska hazugság.” A kormány szerint gyakorlatilag igen, hiszen négy év alatt több mint egy havi összeggel emelkedett a nyugdíj reálértéke. Az MSZP szerint ez csak egy...hazugság a többi mellett

Forrás: atv.hu
Feltöltő: dr. prédikátor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szarháziak !!! veritek a nyálatokat, mikor adtátok vissza a 13. havi nyugdijat? és kinek???Csak visszafelé tudtok mutogatni, !!! ha annyira a sziveteken viselnétek a nyugdíjasokat ti miért nem adtátok vissza teljes egészében??Mert akkor kevesebbet tudtok lopni?? Kevesebb stadiony épül?? Most is csak egy semmitmondó összeget adtatok, van aki még 800 ft-ot se fog kapni!! Mocskos tolvaj zsivány banda!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izo
@eszegfu: Éleslátásodat bizonyítja "vagyis marad hogy "eltávoztak" az élők sorából...".! Aki el tudott volna menni pl 63 éves korában marad tovább,mert ha mehetett volna akkot pl csak 30 ezerrel csökkent volna stb többi korosztály.Mi ebben a kamu ez tény és ez a cél, mert akkor mi a fenének emelte volna fel a nyugdíjkorhatárt 62-ről 65-re gyurcsányi?
izo
@eszegfu: Az is baj ha dícsérem éleslátásodat?
Feraj49
Szerintem akiknek alacsony a nyugdíja, annak nem "vigasz",hogy vannak akiknek
300 000 Ft.-t vagy több.Mindenkinek a sajátja ami dominál,nem a másé. Ezért hülyeség átlagbérről,vagy átlag nyugdíjról beszélni .Boltban mindenkinek egyformán kell fizetni !
KERKA
Atisztánlátás végett nyugdíj ügyben :
2007-ben volt 13.ik havi nyugdíj.
2008-ban volt, de felét januárban, felét októberben fizették ki.
2009-ben már nem volt 13.ik havi.
A könnyebbség kedvéért , vegyünk alapul egy 100 ezer ft-os nyugdíjat 2009-ben, ez a nyugdíj azóta 131.123 ft-ra emelkedett.
Tehát az elmúlt 6 évben 30 ezer ft. volt az emelkedése, (megnézettem a szorzó számokat)
Semmiképpen nem emeltek , csak a pénz devalválás mértéke szerint próbálták az értékét szinten tartani, de ez nem jelenti azt, hogy emeltek is.
Szinten tartás ( vásárló érték megtartása) és emelkedés nem ugyanaz.
eszegfu
@izo: 17:07 Vedd észre, nálam jelenleg NINCS "HAVERFELVÉTEL"! Ha majd 1x felnőssz, azon egyszerü feladathoz, hogy képes leszel igazán "beszélgetni" 1-1 témáról tényszerüen, esetleg a másik véleményének "meghallgatásával", megértésével, a személyes sértések mellőzésével... na majd akkor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.