Egyre kisebb és kisebb székházzal kénytelenek beérni a szocialisták a fővárosban. Most egy körúti apró irodába költöznének. – tudta meg a Bors.

A minden szinten spórolni igyekvő szocialisták úgy határoztak, hogy valamelyik megmaradt MSZP-s ingatlanba költöztetik központjukat. Állítólag az erzsébetvárosi szervezet irodáját nézték ki, ami egy Erzsébet körúti, gangos lakóház földszinti lakásá­ban található.

Egy földszinti kis lyukba költözik a maradék MSZP?

(fotó: Bors)

Ugyanezt az információt erősíti meg a hirtv.hu is. Hozzáteszik: a már jó ideje lakatlan, jelzáloggal terhelt Jókai utcai székházat továbbra sem sikerült eladni. Az épületre eddig a legjobb ajánlatot a Magyar Állami Operaház tette.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Ha akkoriban kiállnak a miniszterelnök mellett, talán nem lenne FideSS-maffia és ekkora nyomor se. (Stadion se, de ki a franc bánná!) Most pedig mennek a süllyesztőbe az MDF, a Kisgazdák meg az SZDSZ mellé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Mszp!!! Álljatok már talpra, Mi a fenére vártok? Mégis csak az úgynevezett " öregek" értek valamit?
mariaberta
@EcsiAntal: Jellemző rátok, csak gyűlölet van bennetek, majd ha olyat teszel, ami kedves vezetődnek nem tetszik Simicska sorsára fogsz jutni. Így aztán ajánlom a továbi s---e---g-gg nyalást! Nehogy megjárd!!!
mariaberta
@sokanvagyunk: Jellemző az "u-n- médiára" csak arról tud hírt adni, hogy milyen az új helység. Ez a lényeg?
sokanvagyunk
@mariaberta: Én a helyiségéről írtam :)
senkifia68
mariaberta
Álljanak már fel(talpra)l??? Szerintem te nem is az emeszpére gondoltál!!!
Amúgy a többi stimmel!
senkifia68
mariaberta
Angyalkám! Oszt ki álljon talpra meg tudod e mondani!
Tóbiás (éliás) a kurvára keményen felhúzot szemöldokével miközben akkora baromságokat pufogtat, hogy hittársai is levegő után kapkodnak?
Vatgy netán a bustieknek egy tisztes őszes halátékkal nagy örömet szerző botox reklám Lendvai Ildikó, akinek ugyancsak kussolni kellene mondjuk Kovács Lacival az exuniobiztos véglénnyel? Esetleg Mesterházi sunyi Attila akinek köszönhetően a választásokon nemcsak, hogy bukott a maszop, hanem hathatós hülyegyerek játékának köszönehetően a DK halmozottan hátrányos helyzetű értelmileg fogyatékos képvislői bejuthattak az EP-be? Vagy esetleg a párt dominanciát játszó óvárosi celebje,Kunhalmi gyurcsány szerint is csak Ágika aki hülyébbnél hülyébb pózokban vonaglik néhány eszméletlen szarul sikerül politikai videiklippben? Botka Laci szegedről? Neki talán lett volna esélye gatyába rázni a pártot,de gyáva és megalkuvó módön kihártált a helyzetből és párttársai bizalmi köréből is, mert neki fontosabb Szeged és a saját biztos egzisztenciája...
Szóval ki álljon talpra?Megmondom én! Az a megmaradt néhány szerencsétlen akik még mindig elhiszik, hogy ők a baloldal!!! Álljon talpra és küldje végre a trágyadombra azt a csürhét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.