"Az illegális migráció kézen fogva jár a terrorfenyegetéssel" – jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában, és ezzel valószínűleg az utolsó szóképet, hasonlatot, metaforát, gügyögést is ellőhette a kormány arra vonatkozóan, hogy milyen veszélyesek is ezek a migránsok.

Kovács Zoltán még, azt is mondta: ha más államok is megvédenék a schengeni határokat, ahogy azt Magyarország teszi, akkor nem lenne a terrorfenyegetettség akkora, mint most. Na puff neki.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
a fidesz meg a lopással,hazaárulással.na,melyik a veszélyesebb?
világlátó
Kovács úr csak beszél, beszél, mert ezért fizetik. Valóban elhasználta már a magyar szókincs utolsó ide vonatkozó szavait, kifejezéseit. Az önteltsége már már az eget veri.Roppant elégedett saját magával, nemkülönben gazdájával, aki a gyermeki büszkeség boldogságával ünnepelteti magát Brüsszeltől Pekingig.
Elfelejtik aztaz egyszerű közmondást hogy a tegnapon már nem tudunk változtatni, de a ma és a holnap még alakítható. Pestiesen is mondhatok egyet, ...ha a nagymamámnak áramszedője lenne, ő lehetne a 75 -ös troli. Ez a ha a görögök... akkor nem lenne problémánk. Nekünk nincs is, Most. De ha ennyire okosak voltunk és vagyunk, miért nem ordítoztunk jobban sokad magunkkal, a szerbekkel, horvátokkal, szlovénekkel, osztrákokkal együtt már a kora tavasszal? Ha meg nem tettük, akkor meg most ne hányjuk Európa szemére a súlyos mulasztásukat. Senki nem szereti, Orbán Viktor sem, ha folyton az arcába vágják azt amit rosszul tett, vagy elmulasztott megtenni. Most már erősítse Európát jó javaslatokkal. Hogy ezt már megtette, csak a legfontosabbat nem fogadták el azokból? Mondja újra, javasolja úgy, hogy az ne számonkérés legyen, hanem korrekt javaslat.
Az EU. vezetői is éppen olyan gyarló emberek. Nem a mindenható földi helytartói. Mégis velük együtt lehet és kell cselekedni. Az élet , vagy a történelem majd egyszer kiértékeli a cselekedeteinket, Orbán Viktorét is, Angela Merkel asszonyt is, Junckert is.
Még jól is kijöhetünk ebből a helyzetből, ha több okos, előrelátó , megvalósítható javaslaton dolgozunk. Van erre több száz kormánytag és tanácsadó testületünk. Talán dolgozzanak és ne a vezér szavain csüngjenek.
világlátó
A lényegről megfeledkeztem. Az illegális migráció kézen fogva jár a terrorizmussal. Ez így nem igaz. Pontosítani kellene. Ez így valóban úgy is értendő, hogy a migráns terrorista, de legalább erőszakoló és agresszív.
Azzá lehet, mert az eddigi megpróbáltatásai, áldozathozatala, valamint a befogadásával járó megaláztatása, szenvedése, főleg ha asszonya és gyermeke szenvedéseit is érzi, látja, bizony az ilyen embernek egyszer elfogy a béketűrő képessége. Minek jött ide? - hallom többször, többfelé. Aki így kérdez, arra nincs jó válasz. A tisztességes válaszra úgy sem kiváncsi, de ha az lenne is, úgy sem értené meg.
Ez a magyarázata a hazai és az európai közvélemény napról napra erősödő hangjának, amire a politikusok közül többen még rá is játszanak. Ők is csak az orruk hegyéig látnak, csak a következő választás végeredményére spekulálnak.
Így ebből a helyzetből évekig tartó konfliktus sorozat, bel - és külpolitikai csatározás,az európai szervezetek széthullása, akár az Európai Únió szétesése is kifejlődhet. Mi akik az EU.köldökzsinórján át kapjuk éltető erőnket, könnyen koraszülötté válhatunk, de közben privatizáltuk az inkubátort.
A terrorista csak akkor bújik meg a migránsok között, ha rendes úton nem jöhet, mert már ismerik , várják és lekapcsolják.A terrorista nemfog a migránsok között robbantani, hacsak azt nem provokációs céllal teszi, világgá kürtölve, a keresztény európai terroristák gyilkolják az igazhitű menekülteket.. A mi Istenünk mentsen meg minket ettől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.