Puccs és botrány nélkül zajlott le az MSZP szombati kongresszusa: a pártelnök Tóbiás József lelkes volt, a belső ellenzék eközben csendben várja a bukását, Hiller István pedig árnyékkormányt szeretne. Az új szocialista atommtöltet a fizetésemelés, amiért aláírásgyűjtési akcióba is kezdtek. Valamint átírták az alapszabályt és a szegfűt is félretették egy időre. Egy biztos pont maradt: a Fideszt le akarják váltani 2018-ban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Egyet értek alapjában a fizetésemeléssel. Vezessék be, de utána hogyan tovább? Miből lesz finanszírozva hosszú távon? Meg lehet csinálni, de háttértanulmány nélkül ez is csak olyan lesz mint Orbán 2010-es kampány. Ő is kolbászból ígért kerítést, 1 millió új munkahelyetl, adócsökkentést stb. Ja és azt is ígérte Orbán, hogy külföldiek nem vehetnek földet amíg ő miniszterelnök lesz.
Szókrakész
Itt már mindenki a saját pecsenyéjét sütögetné.
Ezek szerint elfogyott az ellopható állami tulajdonú "alapanyag", ezért nincs közösködés.

Ezek direkt csinálják.
2014-ben jöttek a Nagy Összefosás verzióval, a bohóckodással, hogy a fidesznek tuti 2/3 legyen, most meg az összes nano párt önállóan áll fel a patikamérlegre.
Újabb 2/3, ha nem 3/4.
soljanka
Alapvetően ennek a bandának köszönhetjük az elmúlt 5 évet.
Képtelenek voltak összezárni, élvezték ha az szdsz aknázott. Sőt még segítettek is nekik.
Viszont, ha valemelyikük lopott -épp, mint a Fidesz most-, szépen kussoltak.
Az az őszödi beszéd, és ahogy azt az mszp is kezelte, sokat elárul róluk.
Peller Anikó
@human: percek alatt adnak neki állampírpolgárságot ha valakinek csípné a szemét szemét.

Az 1millió új munkahelyett is megvan a koszmunka. A kolbászkerítés meg itt van a tecsóba, tényleg kolbászból van, igaz csak 2 méter.
justhpeter
Én meg azt nem látom, hogy melyik ellenzéki pártnak lenne akárcsak egy minimális koncepciója a középrétegek leszakadása, a folyamatos elszegényedés, a vidék tervszerű lepusztítása ellen. Csak a képzeletbeli listás helyekre való pozicionálás teszi ki a napjaikat.
Dr. Felipe
A fideSSt nem lehet leváltani, a fideSS saját erőből fog a korrupció mocsarába belefulladni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.