Egyik olvasónk – meghallgatva Áder János újévi üzenetét – az alábbi levelet küldte a köztársasági elnöknek. A levelet – a válasszal együtt – szerkesztőségünk rendelkezésére bocsájtotta. Uram, tisztelettel kérem, hogy újévi és egyéb megszólalásaiban szíveskedjék figyelembe venni, hogy O. V. párt- és miniszterelnök kegyelméből nyert tisztségét az én hozzájárulásom nélkül tölti be, így a nagy egész, vagy a nép, nemzet tagjának nem tekinthet ebből a szempontból engem.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" Uram, tisztelettel kérem, hogy újévi és egyéb megszólalásaiban szíveskedjék figyelembe venni, hogy O. V. párt- és miniszterelnök kegyelméből nyert tisztségét az én hozzájárulásom nélkül tölti be, így a nagy egész, vagy a nép, nemzet tagjának nem tekinthet ebből a szempontból engem."
...na erről ennyit...
JAJMÁR
Elnök úr a szeretet fontosságáról beszélt. Eléggé aggódom, - mert ugyan ráférne és főleg a kormányra - de, hogy már így beszél róla, az kimondottan ijesztő. Mivel tavaly a környezetvédelemről beszélt... oszt' kinyírták Kishantost, letagadták az Illatos úti veszélyt, eladják amit lehet, a nemzeti parkok veszélyben, nem tágítanak az atomenergiától, de a lakossághoz nem juttatják el az eu-s pénzeket megújuló energiákra... kivágják a fákat, megszűnnek ligetek stb. Hát ezért... beszél, de csak a kezét figyeljétek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.