Papíron semmilyen vagyona, viszont annál több tartozása volt az egy hete nyomtalanul eltűnt önkormányzati képviselőnek, Sápi Attilának. A Bors felkereste a politikus korábbi lakcímét, ahová továbbra is özönlenek a banki levelek.

Hivatalos lakcíme tavaly még egy békásmegyeri panellakásban volt. A lap szerint a panelben édesanyjával és élettársával élt, majd Újpalotára kerültek. A politikus fia és volt felesége Vácon él.

100 milliós tartozása volt az eltűnt MSZP-s cégének

Tavaly januári vagyonnyilatkozata szerint a képviselő 40 százalékos tulajdonos volt egy egyszemélyes, adminisztratív szolgáltatást végző kft.-ben, illetve 2011-től 100 százalékos tulajdonos egy biztonsági, magánnyomozással is foglalkozó cégben. Utóbbit 100 millió forintot, illetve 180 napot meghaladó adótartozás miatt tavaly októberben felszámolták.

Ingó vagy ingatlan vagyon nem szerepel a nevén, de van egy 1,85 millió forintos banki tartozása. Önkormányzati képviselőként bruttó 425 ezer forint a fizetése, emellett havi 59 ezer forintért ügyintézői munkát vállalt egy cégnél.

Sápi egyik barátja zárkózott típusnak tartja a képviselőt, akit Szamurájnak szokott hívni. Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke szerint Sápi halk szavú, segítőkész ember, nem láttak rajta olyan jelet, ami miatt aggódniuk kellett volna.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ha szamuráj volt, tudja kötelességét...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Ha szamuráj volt, tudja kötelességét...
eugen4402
@lampa laz: Harakirire gondolsz? Nem is rossz ötlet, majdnem az összes "vállalkozó" politikus követhetné a példáját, mert lassan minden párt csendben átalakul bűnszövetkezetté...
nezelodo
Lehet, hogy csak Kaya Ybrahimot ment keresni, hogy eladja neki a bebukott cégét. A jogdíjat meg majd leperkálja a fidesznek, a zseniális szabadalmaztatott eljárásáért.
Szókrakész
" Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke szerint Sápi halk szavú, segítőkész ember, nem láttak rajta olyan jelet, ami miatt aggódniuk kellett volna."

Nem is ők, hanem a hitelezői aggódtak.

Tartozz 1 millióval! A hitelezőid jól elvernek.
Tartozz 10 millióval! A hitelezőid megölnek.
Tartozz 100 millióval! A hitelezőid úgy vigyáznak rád, hogy még szél se érjen.
volvós
Hány ilyen " Sápi Attila " tipus lop, csal, hazudik a fideszben ??
Jó lenne ezekröl is egy -egy cikket olvasni !!!
Eriksson
Nem csak antilop, lop itt mindenki. Ezért vagyunk úgy letetvesedve.
lampa laz
@eugen4402: pontosan, harakirire.. és gondolod abban a nagy házban maradna valaki a liftezelőn kívül életben?
Cicamama55
Csak volt tartozása? Netalán kifizette menet közben valaki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.