A Népszava úgy tudja, hogy szerda délelőtt – egy kivételével – felmondtak a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sebészei. Információik szerint a kórház vezetése délután tárgyal a 12 orvossal.

A kórház vezetése a Kisalföldnek cáfolta, hogy felmondtak volna a sebészek. Azt állítják, hogy az ügyeleti díjaik rendezését szerették volna elérni és ezt egy elkeseredett hangú levélben tették szóvá.

A megyei hírportál szerint "az ügyeleti pótlékok megbeszélésére szerda délután került sor a kórházban. Miközben a tárgyalás folyt az érintett orvosok és a kórházi vezetés között, kiszivárgott a felmondásról szóló hír. Ott és akkor valamennyi orvos nyilatkozott arról, hogy nincs valós felmondási szándékuk. "

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Nem így kéne!
Egyszer itt, aztán az ország másik felén?

EGYSZERRE az egész országban!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemjoezigy
Sajnos csak így lehet ezzel a diktatúrával beszélni, egyezkedni.
Gondolom megunták a sok ígérgetést, amit a körülmények és a bérek javítására kaptak!
Nyitva a kapu nekik Ausztria fele, akár napi munkába járással is.

(Pedig magam és az emberek ellen írok, hogy egyetértek a sebészekkel!)
Sajnos az ország többsége ezt nem tudja megtenni, pedig mi is csak ígérgetéseket kaptunk! A pénzt meg persze a politikusok és a gazdagok, mert így épült fel ez a rendszer!
Rumcájsz
Bla-bla-bla...Egy egész osztálynyi orvos van elkeseredve...

Szégyen
wagabund
a népszava úgy tudja... a kisalföld másként...

baszki ez pont olyan, mint Dr. Selmeczi kancellár lesz? nem lehetne cáfolhatalan tényeket írni? hö?
Mangu
@wagabund: Valami moslékkal hizlalni kell a sok disznót, ez a média stratégiája a megosz-tásért, félrevezetésért. Egyenlőre tehetik, mert fogyasztják. Ma már újságírás, hírközlés egészen mást jelent, mint amiért és amikor létrejött.
Január
@wagabund: "nem lehetne cáfolhatalan tényeket írni? hö?" Ma erről szól a média. Ezért cáfolja egyik kommentelő a másikat, s tartja jó esetben butának, vagy egyébnek vérmérséklettől függően.
Ezerrel megy a hírek manipulálása a médiákban érdekek szerint.
Toby
Kedves sebészek, miért magatokkal és anyagi helyzeteitekkl vagytok elfoglalva, amikor itt ragyognak az üres stadionok, nővekedtek szépen az államtitkári és helyettesi fizetések, de a köztisztviselői sem marad el, a termőfőldek kizárólag hozzáértő szakemberekhez kerültek, úgy hasít a gazdaság, hogy a NASA gyanakvással figyel bennünket, a nyugdíjasom is csak büntiből kaptak 1.6 %-os emelést, mert a besték nem mindegyike akar még mancsot csókolni a felcsúti megváltónak, nézzétek meg, egatlen egy miniszter, más főhatősági fejes sem panaszkodik a fizetésére, addoig nyújtózkodjatok, ameddig a műtőasztal ér, hát nem egy szép, felemelő érzés, szarért-húgyért éjjel-nappal nyiszálni ?
" Ne azt kérdezd, hogy mi tehet érted az ország, te mit tehetsz az országért " ( by J.F.K.)

Amikor valamelyik politikus a szikétek alá kerül, jusson eszetekbe az a sok,-sok gndoskodás, melyekben részesltök nap mint nap !
"Még egyszer mondom" lehet módosítani a hipokratészi eskűt is, mint a "gárnit szilárdságú," legalább 6-szor módostott tákolmányt !
Szókrakész
Nem így kéne!
Egyszer itt, aztán az ország másik felén?

EGYSZERRE az egész országban!!!
justhpeter
Mindenhol, mindenkinek egyszerre. Addig, ameddig Orbán be nem jelenti a kormány feltétel nélküli kapitulációját. Máshogy nem megy. Aki alkudozik, azt a fideSS-pártkatonák szarba sem nézik.
papa.49
Ilyen aljas hazug kormánya még nem volt az országnak!!!
egyvandor
Ugyan-ugyan A VIP rendelés zavartalanul működik. vajna szívproblémáját azonnal tudták orvosolni. Akik meg annyit is érnek azok mit pampognak? Mindegyik befizeti percre pontosan az egészségügyi hozzájárulást, meg a szociális adót? Biztosan akad aki nem, vagy szándékosan nincs jövedelme! Na hát akkor! Mit pampognak? Ezért nem jut járandóságok kifizetésére!
egyvandor
@nemjoezigy: Eddig Gorbán nertársai meg tudták venni, vagy valamivel meg tudták fenyegetni az érdekükért fellépők meghatározó személyeket. Nem tudom ilyen szinte is képesek lesznek erre. Az emberek egymás ellen való kijátszásában a ner legsikeresebb technológiát alkalmazza.
egyvandor
@Toby: Gorbán VIP-eseit nem az elkeseredett orvosok fogják műteni. Azok az átlag embert. Modnjuk ha egy fidesz szavazónak kellene elkeseredett orvos kése alá feküdni azt (sajnos már idáig jutottam) nem izgatna.
papa.49
Álljunk már meg egy szóra miért is kezelik a hörcsögöt itthon, nem fizet SZTK. nem adózik, nincs bejelentett lakása se, nincs magyarországi jövedelme, csak nem puszira kezelik a VIP. részlegen???
Desischado
@papa.49: Dehogyis! Súlyos pénzért, ami tőlünk rabolt el!
Dr plágium
@Horizont: Azért lehet benne valami. Ha pedig valóban igaz, számomra etikai kérdést is felvetődik. Milyen orvosok azok akik - tudják, hogy hirtelen nem lehet pótolni őket - a betegek életét veszélyeztetik. Mondom ezt úgy, maximálisan megértem az elkeseredettségüket, de inkább sztrájkolnának összefogással, országosan...
papa.49
@Desischado: Nagyon tévedsz azt is mi fizetjük a hörcsög gyógykezelését)))))))))
Gyógykezelném fakalapáccsal, fejbe hogy meg ne sántuljon)))))))))
Dr plágium
@Horizont: Azért egy országos sztrájk már érne valamit, mondjuk minden hónapban meg lehetne ismételni... Az alapellátást kell biztosítani, már akkor is felébrednének az emberek.
Sajnos a nővérek is hiába tüntettek, a civil társadalom nem igazán támogatta Őket, pedig nem csak az egészségügyi dolgozók érdeke a változás, hanem mindenkié! Főleg a betegeké!
kukac50
Tarthatatlan az a helyzet,hogy az egészségügyből kivontak 400 milliárd forintot, amit Mészáros Lőrincnek adogatnak oda. Kancellárt akarnak a kórházak élére annak a fizetéséből már 20 orvosnak emelhetnék a fizetését, vagy a szükséges dolgok beszerzésére használhatnák.
Az iskolák nyakára ültették a Klikket, egyre nagyobb a káosz, el kellene gondolkodni
azon,hogy nem növelni kell a problémát hanem a legegyszerűbb módon megoldani.
Térjenek vissza a Klikk előtti rendszer működéséhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.