A halászati törvény módosítása januártól tiltja a folyami halászatot a természetes vizekben, ez egyben egy teljes szakma ellehetetlenülését is jelenti. A halászok Szeged mellett tiltakoztak hétfőn, hogy jogszabályi változásokat érjenek el, illetve kárpótlást várnak megélhetésük ellehetetlenülése miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eddig el nem tudtam kepzelni, hogy kinek az eletebe nem maszott bele a fide$$ felforgatolag, termeszetesen ugy, hogy tonkretegye az illetok eletet, foldonfutova teve oket - hat most megvan! Eddig meg a halaszokat nem izelgettek, nademajd MOST!

Igaz, eszerint a cikk szerint "csak" 250-300 emberrol van szo - na de kit erdekel?
A lenyeg, hogy most mar nekik se legyen jo...

Asszem, mar csak a sirasokat es a hullabalzsamozokat nem b@szta ki a munkajukbol orban, de ha igy haladunk a mindenfele szabalyozassal, ok se fognak kimaradni...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@zöldszem: Aztan elkezdtem gondolkodni, hogy hat valoban, a szocialis temetes, az otthon mosdatas, a sajat sir kiasasa lehetoleg akkor, amikor meg fittebb a kuncsaft...

Tenyleg, most jottem ra, hogy csak a Farkas Berci urhajost nem b#sztatta eddig, de valoszinuleg csak azert, mert O egyedeul van, nem erdemes vele kezdeni...:o((
nevemnick
Nu kérem, indul a ,,nemzeti mutyi halászat". Ez az utolsó előtti szeg az ország koporsójában, már csak az állami erdők ,,kimutyizása" van vissza.

Magyarország (?) jól teljesít!
zöldszem
@karma1: Farkas Berci! Utolsó infóm valami tanácsadója lett Orbánnak, mert tud oroszul, és jóba van Putyinnal.
dr. prédikátor
De ha tudnátok valójában ki is a Farkas Berci!!!
karma1
@dr. prédikátor: Ne hagyj hulyen meghalni: csak nem az orosz James Bond?

zöldszem: Dragam, ettol az infotol lefagytam! Bar nagyon bizom abban, hogy orban egy szelkakas sebessegevel valtogatva a nezeteit es a baratait, esetleg talal egy masik orosz tolmacsot...:o)))
dr. prédikátor
@karma1: Szia! Ha itt nyilvánosan leírnám holnap már a fekete autó vinne. És a hátsó ülésen háromszor tarkón lőném magam!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.