Az MTI eltitkolta a DK sajtótájékoztatóját, amin a gyilkossággal gyanúsított dunaújvárosi fideszes képviselő Gál Roland múltjáról számolt be – írja közleményében Gréczy Zsolt, a párt szóvivője.

Így folytatja: A mai napon sajtótájékoztatón számoltam be róla, hogy a gyilkossággal gyanúsított fideszes Gál Roland neve nem ismeretlen a DK előtt. Egy bírósági végzés részletes bemutatásával bizonyítottuk, hogy Gál Roland 2003-ban már kapott ügyészségi megrovást bűnsegédként elkövetett magánokirat-hamisításért, majd 2006-ban két vádpontban is bűnösnek találtatott, amikor egy vödör plakátragasztót borított a DK jelenlegi dunaújvárosi képviselőjére.

A DK kipakolt a gyilkossággal vádolt fideszesről

E tények bizonyítják, hogy a Fidesz már 2006-ban úgy jelölte önkormányzati képviselőjének, majd tette 2010-ben a város közbiztonsági bizottságának elnöki székébe Gál Rolandot, hogy tudta: egy erőszakos magánokirat-hamisítót, alvilági figurát foglalkoztat.

A Magyar Távirati Iroda munkatársa személyesen vett részt a DK mai sajtótájékoztatóján, az MTI központja mégis arról tájékoztatott minket, hogy nem tudósítanak az eseményről. A DK úgy ítéli meg mai sajtótájékoztatója eltitkolását, hogy a Gál Roland nagyon is érzékeny szálakkal fűződik a Fidesz dunaújvárosi szervezetéhez és a párt országos vezetéséhez, különben mi indokolta volna a hivatalos dokumentumokkal alátámasztott tények eltitkolását.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Egy fityiszes nem lehet bűnös, még akkor sem, ha ...
Kíváncsi vagyok hány év múlva lesz bírósági ítélet!
Miért nem lehet szíjon vezetve látni, szemben a szocialista vagy liberális volt országgyűlési képviselőkkel?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@karma1: kötözködés, kötözködés... úgyis tudod, hogy csak bemakkantás céljából tolok valamit a sarokból.
karma1
@pbalage: Hogyne tudnam, Dragam, viszont nekem is jolesik visszapiszkalni ...hihi...:o)))) (Tenyleg, mitol csucsulsz a sarokban?)
sentinel216
@Toby: tegnap, 16:46

Ez a beírás sok - sok ember gondolatát fejezi ki. Köztük jómagamét is. Kösz'!
Papuska1
@KERKA: Annak a politikai körnek az elődei, akik a mai neoliberális és bolsevik körök, több tízezer embert öltek meg, az elvtársaik pedig körülbelül százmilliót! Ehhez képest egy gyilkos városi képviselő, bár szomorú, de még nem olyan nagy szám. Persze jobb lenne, ha nem lenne, de a legtisztább búzába is belekerülhet egy két szem ocsú! A másik oldalon a rendszerváltás utáni második ciklusban egy többszórós gyilkos, pufajkás miniszterelnöke is volt az országnak (az egykori forradalomban a pufajkásként harcolók közül nem volt olyan, aki legalább néhány embert nem ölt meg. Általában pufajkásonként 5-10 halottat is számolhatunk! Miért épp Ő lenne a kivétel. Elismerte, hogy fegyverrel vett részt a harcokban, vagy nem?) Tehát nincs mit a FIDESZ szemére vetni, ráadásul az a gyilkos szobrot, ez a miénk meg börtönt fog kapni!
KERKA
@Papuska1: Elfelejtettél a naptáradban lapozni papuskám! Ha nem vennéd észre 2016-ot írunk.
Elég érdekes párhuzamot vonni az 56-os események és egy nem politikai, hanem egy rablógyilkosság között. Rajtad már a Xanax sem segít:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.