Az MTI eltitkolta a DK sajtótájékoztatóját, amin a gyilkossággal gyanúsított dunaújvárosi fideszes képviselő Gál Roland múltjáról számolt be – írja közleményében Gréczy Zsolt, a párt szóvivője.

Így folytatja: A mai napon sajtótájékoztatón számoltam be róla, hogy a gyilkossággal gyanúsított fideszes Gál Roland neve nem ismeretlen a DK előtt. Egy bírósági végzés részletes bemutatásával bizonyítottuk, hogy Gál Roland 2003-ban már kapott ügyészségi megrovást bűnsegédként elkövetett magánokirat-hamisításért, majd 2006-ban két vádpontban is bűnösnek találtatott, amikor egy vödör plakátragasztót borított a DK jelenlegi dunaújvárosi képviselőjére.

A DK kipakolt a gyilkossággal vádolt fideszesről

E tények bizonyítják, hogy a Fidesz már 2006-ban úgy jelölte önkormányzati képviselőjének, majd tette 2010-ben a város közbiztonsági bizottságának elnöki székébe Gál Rolandot, hogy tudta: egy erőszakos magánokirat-hamisítót, alvilági figurát foglalkoztat.

A Magyar Távirati Iroda munkatársa személyesen vett részt a DK mai sajtótájékoztatóján, az MTI központja mégis arról tájékoztatott minket, hogy nem tudósítanak az eseményről. A DK úgy ítéli meg mai sajtótájékoztatója eltitkolását, hogy a Gál Roland nagyon is érzékeny szálakkal fűződik a Fidesz dunaújvárosi szervezetéhez és a párt országos vezetéséhez, különben mi indokolta volna a hivatalos dokumentumokkal alátámasztott tények eltitkolását.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Egy fityiszes nem lehet bűnös, még akkor sem, ha ...
Kíváncsi vagyok hány év múlva lesz bírósági ítélet!
Miért nem lehet szíjon vezetve látni, szemben a szocialista vagy liberális volt országgyűlési képviselőkkel?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Egy fityiszes nem lehet bűnös, még akkor sem, ha ...
Kíváncsi vagyok hány év múlva lesz bírósági ítélet!
Miért nem lehet szíjon vezetve látni, szemben a szocialista vagy liberális volt országgyűlési képviselőkkel?!
alterego56
Ez kórképe az egész rothadt rendszernek. Erről jut eszembe a gyilkosságért ült testőr a fidesz székháznál.
bencemacska
@Horizont: És pont abban az időszakban tűnt el, akinek a meggyilkolásával vádolják!!!
Hellcat
Ez a fidesz kéremszépen. Semmi meglepő.
amaramaistanna
A DK -nak semmi sem drága , rögtön képben van, miután olvasták a Castellum DO és az Index írását.
Toby
Szélsőséges, sötét, gennyes figurák a lendavi utcai fészekben, a másik majdnem agyonveri a nőt, majd ráfogja a komondorra, a harmadik csak tojótyúkoknak nézi a nőket, a negyedik mezőgazdasági támogatást szerez az V. kerületnek, az ötödik csak annyit ért a ledvilágtáshoz, hogy a "karácsonyfán is ilyen van" és milliárdokat tesz zsebre a haszontalan közvilágításért, a főgenyó világvárost lát tehénszaros településében és önti közpénzt, a fidesznyik "nyertes" trafikos egyáltalán nem tart a NAV ellenőrzéseitől, vajon miért, simán lehet egy idióta, mese-szakon végzett potyásból államtiktkár, vagy miniszteri piszkos, az a jó, ha nem ért semmihez, a fő keresztény fővadász del tömjén "doktor" címhasználata a mai napig sem tiszta, továbbra is gennyes a doktori negszerzésének körülményei, snitt eltartott pál úgy él közpénzen, mint egy milliomos az összes gennyel a szájában, habony szarházi jogerősen elítélt árpád úgy bhorja haza a műkincseket, mint a sajátjait, lézer-piszkosra sem vonatkoznak a közérdekű adatok kiadásának törvényi kötelezettségei, harrch-vénbarom péterről már nem szólók, polt-bűnpártoló péter előtt egy fidesznyik egyszerűeen nem köv ethet el súlyos bűncselekményt, a Ragyás-művek közlekedési hatóságai minden negyedik közéekedési nbírósági ügyet bukják, de a perköltség mndg biztosítva van közpénzből, felelősségre vonás nélkül, az Ab. nyugodtan tűzze ki pajtájára a fidesznyik logót, hát milyen ocsműny, bűzlő, rothadó., bűnöző gennykupacok akarják megmondani, hogy jól érzem-e magam ?
Cicamama55
Talán évek múlva az is ki fog derülni, hogy a felcsúti juhász hogyan, kinek a hibájából halt meg a választás napját megelőző éjszakán, vagy hogy mi is történt valójában, s miért Welsz Tamással...
KERKA
Ez az ember olyan hatalommal rendelkezett, hogy ő adhatta át Dunaújvárosban azokat a kitüntetéseket, amelyeket a szolgálatuk elismeréseként a rendőröknek adott át!!! Ez abszurdum.
Egy gyilkos aki rendőröket tüntet ki. A pofám leszakad. Az áldozatát valószínű , hogy elásta. Reméljük, hogy előkerül a szerencsétlen vállalkozó holtteste.
Döbbenetes, hogy mik megtörténhetnek.
pbalage
@KERKA: Én a Pintérről tudok ezt-azt, aztán most meg belügyminiszter.
KERKA
@pbalage: Hát a Pintér sem egy galamblelkű regényhős, de ez a görény egy gyilkos!
pbalage
@KERKA: akkor tehát szerinted a Pintér nem gyilkos.
karma1
@pbalage: Ne kotozkoggy a KERKA baratnemmal, Te fijju! Nem ezt mondta: aszonta, hogy nem egy galamblelku regenyhos, Te...:o))))
(Egyebkent en inkabb az olajszokiteserol ismerem, mint mindenki mas...:o))))
Desischado
Nem ő az egyetlen ilyen múlttal rendelkező egyén a fideszben. Ez banda bűnözőkből áll!
pbalage
@karma1: kötözködés, kötözködés... úgyis tudod, hogy csak bemakkantás céljából tolok valamit a sarokból.
karma1
@pbalage: Hogyne tudnam, Dragam, viszont nekem is jolesik visszapiszkalni ...hihi...:o)))) (Tenyleg, mitol csucsulsz a sarokban?)
sentinel216
@Toby: tegnap, 16:46

Ez a beírás sok - sok ember gondolatát fejezi ki. Köztük jómagamét is. Kösz'!
Papuska1
@KERKA: Annak a politikai körnek az elődei, akik a mai neoliberális és bolsevik körök, több tízezer embert öltek meg, az elvtársaik pedig körülbelül százmilliót! Ehhez képest egy gyilkos városi képviselő, bár szomorú, de még nem olyan nagy szám. Persze jobb lenne, ha nem lenne, de a legtisztább búzába is belekerülhet egy két szem ocsú! A másik oldalon a rendszerváltás utáni második ciklusban egy többszórós gyilkos, pufajkás miniszterelnöke is volt az országnak (az egykori forradalomban a pufajkásként harcolók közül nem volt olyan, aki legalább néhány embert nem ölt meg. Általában pufajkásonként 5-10 halottat is számolhatunk! Miért épp Ő lenne a kivétel. Elismerte, hogy fegyverrel vett részt a harcokban, vagy nem?) Tehát nincs mit a FIDESZ szemére vetni, ráadásul az a gyilkos szobrot, ez a miénk meg börtönt fog kapni!
KERKA
@Papuska1: Elfelejtettél a naptáradban lapozni papuskám! Ha nem vennéd észre 2016-ot írunk.
Elég érdekes párhuzamot vonni az 56-os események és egy nem politikai, hanem egy rablógyilkosság között. Rajtad már a Xanax sem segít:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.