2016. február 5-én, pénteken került sor az idei Pázmány Doktori Konferenciára (PDK), melynek keretében a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán működő négy doktori iskola (Irodalomtudományi, Nyelvtudományi, Politikaelméleti és Történelemtudományi) tehetséges fiatal kutatói mutatkoztak be az egyetem budapesti, Mikszáth téri épületében, a Sophianumban. A szervezési munkálatokat a kar Doktori és Habilitációs Irodája végezte. A doktori iskolák szekciói párhuzamosan zajlottak, így sajnos az egy napos program keretében nem volt lehetőség több tudományterület előadásait is meghallgatni, a hallgatók igényük szerint választásra kényszerültek, vagy a délelőtti és délutáni felvonások közötti vándorlásra. A Történelemtudományi Doktori Iskola előadásai párhuzamosan két szekcióban, egymás melletti termekben folytak. A Pázmány Történelemtudományi Doktori Iskolája 2000-ben jött létre, a műhelyrendszerben működő iskolában a doktoranduszok a gazdaság- régió- és...

Forrás: ujkor.hu
Feltöltő: Jesper
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A díszelőadást a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) rektora tartja, A címe: vendégprofesszor voltam Cambridge-ben! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.