Az MSZP-s Lukács Zoltán panaszt tett a Nemzeti Választási Bizottságnál a kedden történt incidens miatt, amikor párttársát, Nyakó Istvánt, kopasz fiatalemberek akadályozták meg népszavazási kérdése leadásában. Az NVB mai ülésén tárgyalta a kifogást, ahol a 444 tudósítása szerint érdemi vizsgálat nélkül elutasították azt.

Patyi András az NBV elnöke két kifogást emelt:

- Nincs leírva, hogy pontosan mi a probléma,
- Lukács Zoltán címét sem találták megfelelőnek, mert átnevezték az utcát, így nem találták már az adatbázisban a nevét.

Ezt követően 11 igen és 1 nem szavazat mellett utasították el Lukács panaszát. 

Nyakó István azonban a helyszínen új kifogást adott be, így valószínűleg még nincs vége az ügynek. 

A helyszínen nyilatkozott Pálffy Ilona, aki szerint kedden nem történt bűncselekmény. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Aztakurva!!!Hát ez nem igaz!!!Ez lenne a mai Magyarország???Bűnözők nyaloncok ,gecik országa lettünk???Még mindíg lejjebb megyünk???meddig??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
panellproli
A vén bibircsókos banyát is lapátra kéne már tenni.
papa.49
Sokkalta egyszerűbb lett volna bejelenteni, hogy a szoci választási beadványt, nem tudják befogadni így marad a herceghalmi satrafa beadványa...
Gyuri Géderről
Annak idején a náci pártok is így kezdték. Magyar országon ezeket az embereket a Horthysta rendszerben keretlegényeknek nevezték.
Gyuri Géderről
@Mirabilis: Rajta vagyok az ügyön. A korom miatt én is remélem.
wagabund
aki látta a videót a sorszámosztó körüli eseményekről ott az előtérben, az láthatta, hogy nem ezt a szerencsétlent kellett volna odaküldeni a szocik részéről...az, hogy egy ennyi idős képviselőt felhív az anyukája akció közben, mindent megmagyaráz...

remélem a szocik elemzik a felvételeket?...legalább tanuljanak belőle.
vukkocska
@wagabund: az anyukák nem akció közben telefonálnak, hanem akkor, amikor mondani valójuk van, vagy éppen csak hallani akarják gyermekük hangját. Ha Te annyira erős vagy, hogy ezek között az agymosott, lufifejűek között átjutsz, gratulálok. De nem tartom valószínűnek. De ha még úgy lenne, ahogy írod - amit kétlek -, a törvénytelenséget nem lehet semmivel sem magyarázni. Ugyanis ilyen eset még nem fordult elő, erre nem is lehetett számítani. Ezek szerint egy egyszerű beadványt is verőemberekkel kell bevinni szerinted? Ebben is jobban teljesít a Fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.