Az MSZP-s Lukács Zoltán panaszt tett a Nemzeti Választási Bizottságnál a kedden történt incidens miatt, amikor párttársát, Nyakó Istvánt, kopasz fiatalemberek akadályozták meg népszavazási kérdése leadásában. Az NVB mai ülésén tárgyalta a kifogást, ahol a 444 tudósítása szerint érdemi vizsgálat nélkül elutasították azt.

Patyi András az NBV elnöke két kifogást emelt:

- Nincs leírva, hogy pontosan mi a probléma,
- Lukács Zoltán címét sem találták megfelelőnek, mert átnevezték az utcát, így nem találták már az adatbázisban a nevét.

Ezt követően 11 igen és 1 nem szavazat mellett utasították el Lukács panaszát. 

Nyakó István azonban a helyszínen új kifogást adott be, így valószínűleg még nincs vége az ügynek. 

A helyszínen nyilatkozott Pálffy Ilona, aki szerint kedden nem történt bűncselekmény. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Aztakurva!!!Hát ez nem igaz!!!Ez lenne a mai Magyarország???Bűnözők nyaloncok ,gecik országa lettünk???Még mindíg lejjebb megyünk???meddig??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Igaza van Pálffy-cicának, minden a legnagyobb rendben folyt! Ez az a rend, amire öt odahelyezték! =))
bencemacska
Ki tudta, hogy Patyi elvtárs nemcsak analfabéta, hanem vak és süket is???
Egyébként már értesült volna beadvány nélkül is a történtekről!!!
Butautáló
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
Ja, a bizonyító erejű felvételek meg Kamcsatkán készültek - nem ?

Szemét, szarházi, bűnpártoló horda ez a csorda !
Bercifiu
@bencemacska: Szerintem a faszi mehetne labdaszedőnek, ha az adatbázisukban nem módosították a Lenin utat Orbán útra.
azért felháborító, hogy egy ilyen magas beosztású ember ekkora baromságot tud mondani. Hát hol vagyunk? A rendszerváltás előtt, az ilyen barmokat kirúgták.
RonaGyuri
Egyébként ez piskóta az (i)gazságügyérhez képest:
Trócsányi László igazságügyi miniszter péntek délelőtt elmagyarázta, hogy miért nem alkotmányellenes a kormány népszavazási kérdése. Mivel az EU-s jog nem számít nemzetközi jognak, hanem a magyar jogrendszer része!
colibri
Az egész történet megszervezett volt. A kopaszok, az öregasszony és a beadványt blokkoló férfi mindent a fidess megbízásából tett. A hivatal vezetői nem szállhatnak szembe a hatalommal, a munkáltatóikkal. A fidess már elkezdte az mszp nyakába tolni a szart. Ez éppen ugyanolyan eset, mint a bajai video, ott is sikerült áttolni az egészet az mszp-re és ők győztesen kerültek ki a választáson.
dr. prédikátor
Aztakurva!!!Hát ez nem igaz!!!Ez lenne a mai Magyarország???Bűnözők nyaloncok ,gecik országa lettünk???Még mindíg lejjebb megyünk???meddig??
bencemacska
@RonaGyuri: Igazad van! Ekkora seggnyaló igazságügyminiszter még nem volt!!!
bencemacska
@Toby: Azért Nyakó vállalhatott volna egy kis rizikót! A szemüvegét legalább beáldozhatta volna!!!
silber13
Na persze ilyenkor @preparátor- Wolfika mélyen kussol és a pártházban várjon valamilyen segítséget!
RonaGyuri
@bencemacska: ezért az oviban kirúgják a vizsgáról!
Kovács Béla
Nyakó is, meg a cikk is hazudik!

Nyakót senki nem akadályozta meg a kérdésének leadásában. 3/412-kor még ott állt a bélyegzőóra mellett, aztán a film tanúságfa szerint hátra húzódott. 12-kor Erdősiné kísérője, aki végig az ablaknál állt, lebélyegzett. Majd rá 4 másodperccel Nyakó képviselő is.
Nyakó ügyefogyottan viselkedett. Viszont most vlággá lehet kürtölni egy új országlejárató hazugságot, hogy a tarfejűek megakadályozták Nyakót az állampolgári jogainak gyakorlásában.

-Egyébként semmi nincs veszve. Lesz a kereskedelmi dolgozók vasárnapi pihenéséről népszavazás, legfeljebb igen helyett nem-et kell ixelnie a nyakóféléknek!
keresztapa
@Kovács Béla: Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin a kommunistákról

“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”Mszp,. DK, LMP.
Toby
@bencemacska: Biztos vagyok benne, a mócsingok kaptak eligaztást arra, hogy aztán senkihez egy ujjal se, mert az már más cselekménynek minősül !
Toby
@keresztapa: Szép, csak az a szar, hogy Szolzsenyicin a büdös életben nem mondott/írt ilyet !
Egyszerű a dolog, tedd ide hivatkozásul az eredetit !

Ez a mese is úgy terjedt, mint a "Ción bölcsenek jegyzőkonyve !" c. elmebeteg baromság !
bencemacska
@Toby: Csak bele kellet volna akadni egy- két gombba és már látszik is az ütésre emelt kéz!!!-:))))
A demokratikus ellenzék anno - mikor a "kommunista" rendőrség szétverte az ünnepségüket - tudta úgy intézni, hogy legyen ellenük bizonyítéknak szakadt ruhájuk!
Itt még a sok-sok fotós és biztonsági kamera is segítségül jött volna!
justhpeter
Patyi elvtárs nem vak csak egy kicsit hülye, de ez nem számít mert a felvételénél ez alapkövetelmény votl az alkalmazásánál.
satan
Ezek ám a szocialisták, vasárnap a kapitalisták dolgoznak. De az senkit nem zavar, hogy az egészségügy összeomlót, az utak kátyúsak...stb. stb. 129ezer a minimálbér!
Akkor ezek szerint a szocialisták annyit loptak, hogy még vasárnap is azt költenék, pedig már lassan 6éve fidesz van.
Mangu
Valaki valami mást várt tőlük? Röhejes, a szövegértelmezésük - lásd Orbán véleményét a történtekről. Biztosítják előre a vezért, hogy értik szavait, nem kell tartania a javaslatuktól!
@Bercifiu: Ki emlékszik már azokra az időkre?
Mangu
@keresztapa: Ez így úgy baromság, ahogy írva vagyon. Ha a kommunistát behelyettesíted a "politikus" pátvezérekkel, az aparátcsik, vagy az elvhű pártkatona szavakkal, akkor maximálisan helytálló lenne - lásd EU parlamentben ülő, demokratikusan választott képviselők többségét, a honiakról nem is szólva, na meg az őket támogatók.
supernem
Az itt a nagy gond, hogy ez valóban a maffia működésére emlékeztet, ott működnek így a dolgok, és hogy ebben egy állítólag törvényesen működő közhivatal így együttműködik, az egész egyszerűen hihetetlen.
Lepényleső
Sok beszédnek,sok az alja. Mellébeszédeknek az igazság nem orvossága.
Fradigege
Egyáltalán mi az a nemzetiválasztásibizottság? Ingyenélőzsideszes siserehad? Én Nyakóka helyében lehúgyoztam volna a bélyegzőgépet. Jééé. Összekentem volna kutyaszarral a bejárati kilincset(fertőző friss kutyaszarra gondoltam), a bélyegzőgépet is kutyaszarral kentem volna. Vannak ilyen kurva hangos dudák-meccsre is viszik-, csak megnyomod. Máris senki nem a bélyegzéssel foglalja el magát.
panellproli
A vén bibircsókos banyát is lapátra kéne már tenni.
papa.49
Sokkalta egyszerűbb lett volna bejelenteni, hogy a szoci választási beadványt, nem tudják befogadni így marad a herceghalmi satrafa beadványa...
Gyuri Géderről
Annak idején a náci pártok is így kezdték. Magyar országon ezeket az embereket a Horthysta rendszerben keretlegényeknek nevezték.
Gyuri Géderről
@Mirabilis: Rajta vagyok az ügyön. A korom miatt én is remélem.
wagabund
aki látta a videót a sorszámosztó körüli eseményekről ott az előtérben, az láthatta, hogy nem ezt a szerencsétlent kellett volna odaküldeni a szocik részéről...az, hogy egy ennyi idős képviselőt felhív az anyukája akció közben, mindent megmagyaráz...

remélem a szocik elemzik a felvételeket?...legalább tanuljanak belőle.
vukkocska
@wagabund: az anyukák nem akció közben telefonálnak, hanem akkor, amikor mondani valójuk van, vagy éppen csak hallani akarják gyermekük hangját. Ha Te annyira erős vagy, hogy ezek között az agymosott, lufifejűek között átjutsz, gratulálok. De nem tartom valószínűnek. De ha még úgy lenne, ahogy írod - amit kétlek -, a törvénytelenséget nem lehet semmivel sem magyarázni. Ugyanis ilyen eset még nem fordult elő, erre nem is lehetett számítani. Ezek szerint egy egyszerű beadványt is verőemberekkel kell bevinni szerinted? Ebben is jobban teljesít a Fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.