Thug tanár

Zalaegerszegen ne szarozz a tanárokkal :DThug Life Hungary

Posted by Thug Life Hungary on Wednesday, March 9, 2016

Rendőrségi ügy lett a videóra vett tanári pofonból Zalaegerszegen. A Thug Life Hungary nevű Facebook-oldalon jelent meg egy videó, amin egy – feltehetően tanár – elég durván megpofoz egy diákot. A felvétel már több mint 20 ezer megtekintésnél jár.

Az eset állítólag a zalaegerszegi Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskolában történt.

A felvétel úgy tűnik, valódi, és az Eduline értesülése szerint a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum és a helyi rendőrség vizsgálata is folyamatban van. Szabó Károly főigazgató az eljárás végéig nem tud bővebb tájékoztatást adni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Jól tette! Rengeteg a kis köcsög neveletlen diák / szülő! Le kell tagadni! A felvételt a bíróság nem tekinti bizonyítéknak! A tanteremben bármiféle képi-, illetve hangrögzítő eszköz használata a tanítási óra védelme érdekében TILOS!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
TASzSz
Jól tette! Rengeteg a kis köcsög neveletlen diák / szülő! Le kell tagadni! A felvételt a bíróság nem tekinti bizonyítéknak! A tanteremben bármiféle képi-, illetve hangrögzítő eszköz használata a tanítási óra védelme érdekében TILOS!
huKKK
Éva Kocsis
Like!

@TASzSz: Nem értek egyet magával.
A tantermeket igenis fel kéne szerelni nagy felbontású kamerákkal, hogy megvédjék a tanerőt a fiatalkorú terroristák pszichikai, verbális is fizikai terrorjától.
huKKK
Orbán Vince
Így van.

Henrik Hajnal
"Más kérdés az, hogy egy jó pedagógusnak az ilyent is tudnia kell kezelni."

Szerintem ez egy jó pedagógus és a helyén kezelte a terroristát.
A provokációt nevezzük provokációnak, a terrorizmust terrorizmusnak,
a terroristát terroristának.
Nincs arra kapacitás a TEK - nél, hogy minden egyes iskolába kiszálljanak, ahová a nevelni nem hajlandó szülők a kis terroristáikat járatják.
A jogvédő szervezetek is cinkosok a bűncselekményben, a terrorizmus terjedésében.
Nem tartom kizártnak, hogy egy botcsinálta jogvédő bátorította (netán pénzelte, vagy drogozta be) a kiskorú provokátorokat/terroristákat.
Nem ártana a körmükre nézni.
Rumcájsz
Nálunk iskolában leugrott néha egy koki vagy egy körmös, de ez így volt helyes!
A mai napig emlékszem ezekre a " testi fenyítés" okozta sérüléseimre! :)

A legnagyobb baj az, hogy a szülők nem törődnek a gyerekeikkel, olyan kulcsos gyerekek.
Toby
Túl sokat várunk el a tanároktól, mit tűrjön el és meddig, mi a határ ? Sok taknyos szarjancsi azt sem tudja, hogyan szerepeljen, jópofiskodjon, időben kell érkeznie a makarenkói maflásnak !
Cicamama55
@Rumcájsz: Egyet értek, kivéve " olyan kulcsos gyerekek" -írja. Sajnos a dolgozó szülők gyermekeinek sokasága kulcsos gyerek, ez maga nem ok az otthon nevelő hatásának hiányára. Ha kölcsönös bizalom, érdeklődés van a szülő-gyermek között, a legrövidebb együttlétek is elegendők az információ áramlásra, nevelésre.../ "Be nem áll a szátok"-mondja a párom erre./
Feraj49
Azért érdekes,hogy azt soha nem írják meg mi váltotta ki a pofont ! Középiskola,tehát minimum 14-15 éves gyerekről van szó.Tudnia kellene viselkedni.Igaz sok "szülő" odalöki neki a zsebpénzt minden teljesítmény elvárása nélkül.Tanár sem azzal ébredt,hogy ma megpofozok valakit az osztályban ! Sajnos néhány gyerek nem tudja,eddig és ne tovább.Beszól az órákon,játssza a "nagymenőt",közben a tanulmányi szintje egyenlő a nullával.Kiküldené az osztályból,de nem akar menni.Lábai az asztalon,sapka a fejen.Nem tud "érvényt szerezni a tanár az akaratának,a tekintélye csorbul,és ha nap mint nap ez előfordul," előbb-utóbb kikezdi a tanár türelmét is.
Cucika
Nem pofonnak tűnik, inkább lelökte a székről. A felvétel alapján nem kicsik a gyerekek nekik már tudni kellene iskolában normálisan viselkedni. Nem kötelező középiskolába járni. A diák, ha nem tűri az iskolai előírásokat maradjon ki. Szerintem be kellene hozni, hogy a renitens diákokat azonnal tiltsák ki az iskolából, mert rontja a morált. A legtöbb gyerek azért jár középiskolába, mert szeretne szakmát tanulni, többet tudni, kiemelkedni, diplomát szerezni őket biztosan zavarja az ilyen eset.
papa.49
@Toby: Helyre tette a kölköt, ennyi, milyen zsivaj hallatszik a videón, mert ,,annyira fegyelmezettek a tanuló urak, hölgyek,, azt a maflást nagyon ki kellett már osztani!!!
dr. prédikátor
Egyértelmű a pofon jogossága! Ezek a takonyszájúak nem tudnak viselkedni!!!remélem sokáig emlékezni fog a taslira!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.