A Fidesz szerint azok vádaskodnak, akik Európa legnagyobb korrupciós botrányában érintettek; a Jobbik máig adós a válasszal, hogy milyen idegen hatalmaknak és mennyi pénzért adta el magát – reagált a kormánypárt parlamenti frakciója a Jobbik letelepedési kötvényekkel kapcsolatos nyilatkozatára.

Az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben azt írják: a "magát nemzetinek hazudó párt" megint a baloldallal együtt támad egy olyan programot, amely befektetőket és jelentős bevételt hozott Magyarországnak.

Staudt Gábor, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elmondta: fideszes képviselők támogatását is kérik annak a parlamenti vizsgálóbizottságnak a felállításához, amely szerintük tisztázhatná, hogy a letelepedési kötvények hasznából a kormánypártnak is származott-e anyagi előnye. Staudt Gábor szerint az ügybe bevont offshore hátterű, illetve nem Magyarországon adózó cégek "horribilis" jutalékra tesznek szert, ami eddig 100 milliárd forintos hasznot eredményezett.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Tehát ha mondjuk én lopok, de azt mondom, hogy más is lop vagy lopott, akkor legitimmé válik az, hogy én lopok...:)

Én már nem azt mondanám, hogy szar a fidesz, hanem szar az az ország, ahol ezt meg lehet csinálni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pestilence
A fidesz szerint azok vádaskodnak, akik korrupciós botrányokban érintettek.
Igaz. És ez a fidesz.
mariaberta
Erre szokták mondani, "az beszél,akinek a háza ég"
eszegfu
Valóban az ellenzéknek csak a "vádaskodás" marad... hiszen a Fidesz "törvényesen" csinál mindent, mert a törvényeket nyerészkedésükhöz igazitották!! Már eleve a feljelentéseket "megalapozatlannak" tartják, igy nyomozati szakaszba sem jutnak el!
kukac50
A Fideszesek fogják be a szájukat korrupciós ügyekben! A törvényeket is úgy hozzák,hogy adó elkerülésképen a sportot támogathassák a társasági adókból a cégek.
A cégek is a dolgozók is az adójuk 1%-át adhassák sportra,vagy más célokra. A Fideszt támogatják a társasági adókból. Vagy a politikusokat megveszik kilóra azért írják ki személyre szólóan a pályázatokat. A NAV meddig engedi ezt? Akkor minden kis adózó had adhassa az adóját közvetlen annak akinek Ő akarja. Minek befizetni a közösbe?
nezelodo
Jó jel, hogy ennyire vergődik a Tolvaj RT, alighanem hamarosan borul a bili, és kiderül az általatok rágalmazottak még csak elemi iskolások hozzátok képest, de biztos az év végi bukás, nehogy bizonyítványt kapva veszélyeztessék a Stróman leányvállalatokat...
eszegfu
@kukac50: Annyi teszek még hozzá: a Nav "átszervezésével" megszünnek az igazgatóságok és közvetlenül Tállai, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese és adóügyekért felelős államtitkára hatáskörébe tették át. Fantáziádra bizom: milyen is lesz a Nav ellenőrzési funkciója!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.