Minden biztonsági intézkedést fenntart vagy egy fokozattal megemel Magyarország a határokon – jelentette be Orbán Viktor az operatív törzs ülése után. Orbán Viktor elmondta, hogy a Belügyminisztériumban tartott megbeszélésen a keddi, brüsszeli robbantások miatt áttekintették a biztonsági helyzetet, és meghozták a szükségesnek ítélt intézkedéseket. Fenntartják a kettes terrorfokozatot és a Terrorelhárítási Központ teljes riadóját, fokozott rendőri készültséget rendeltek el Magyarország egész területére, valamint továbbra is érvényben tartják a migrációs válsághelyzetet. (A négy lehetséges készültségi fokozatból a hármas volt érvényben, de már a kettes van, az egyes a legmagasabb. Pintér Sándor belügyminiszter kedden azt mondta, a kettes fokozat addig lesz életben, ameddig ki nem derül, hogy mi történt pontosan Brüsszelben, és mi várható Európa más országaiban.) Orbán utasította Pintért, hogy a szerdai kormányülésre minden olyan, a terrorizmussal kapcsolatos tervezetet készítsen...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
ha most sikerül áttolniuk...akkor később már a választásokra sem lesz szükség...kb ennyi...épp most puccsolja meg a demokráciát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
Ne adja isten, hogy egyszer Magyarországon terrorcselekmény, vagy csak egy nagyon sok emberéletet követelő tömegszerencsétlenség bekövetkezzen, mert akkor mindenki megtapasztalhatná, hogy mennyit is ér ez a "nagyfokú hatósági készültség"!
Valószínűleg nagyon sokan megdöbbennének látván a kormány és a megfelelő szervek teszetosza, hozzá nem értésből fakadó reakcióin.
eszegfu
@Pestilence: Talán a "következő" életemben már nem lesz...:)))
Pestilence
@eszegfu: Én azt azért nem szeretném kivárni.
eszegfu
@Jankó123: Egy egyszerü "hóhelyzetben" mi volt?! És akkor nem kellett sebesülteket, sérülteket ellátni, elhelyezni (orvos, asszisztencia, ágy, élelmiszer, "fedél" a fejük fölé, stb.)!!! Tényleg, "ne adja az ég"!
Jankó123
@eszegfu: Még véletlenül se!
Mert akkor egyből megtudnánk, hogy mi a magyarok istene!
human
Tegnap hallottam a Diktátorok kézikönyvéről. Politikusoknak, vállalati vezetőknek írták.
www.libri.hu/konyv/bruce_bueno_de_mesquita.diktatorok-kezikonyve.html

Néhány jótanács a könyvből. Nem ismerős ez már Orbán politikájából?

A lehető legkevesebb emberre építs!
Ezt az aranyszabályt betartva Kim Dzsong Il a nemzetközi botrányok ellenére közel két évtizedig uralkodott Észak-Koreában.

Úgy állítsd fel a szabályokat, hogy egyszerű követőből ne lehessen pótolhatatlan! Híveidet tartsd állandó készenlétben!
Más orosz vezetők mellett Vlagyimir Iljics Lenin is tökélyre vitte e szabály alkalmazását.

Tartsd a kezed a pénzcsapon!
A kormányzás drága mulatság. Kövesd Aszif Ali Zardari volt pakisztáni elnök példáját, akinek vagyonát négymillió dollárra becsülik, bár a világ egyik legszegényebb országát vezette.

Úgy oszd a tortát, hogy a barátaidnak rendesen jusson belőle!
Szaddám Huszein ezzel a taktikával évtizedekig hatalmon maradt.

Soha ne vegyél ki pénzt a támogatóid zsebéből!
Ha megteszed, nem kell sokat várnod, hogy korábbi barátaid elhagyjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.