A brüsszeli terrortámadások után a magyar politikusok közösségi oldalait is elárasztották a hozzászólások, vélemények, bejegyzések. Pikáns, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek a Facebook-falára többségében külföldi írnak, bejegyzéseikben gratulálnak a kormányfő menekültpolitikájához és megemlítik, ha Orbán Viktor vezetné az uniót, akkor most nem a brüsszeli terrorról kellene beszélni. Egy német hozzászóló például azt írja, egyrészt gratulál a magyar embereknek, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökük, másrészt megjegyzi, ha Orbán Viktor vezetné az uniót, akkor gyorsan véget érne a mostani rossz uniós politika. Amellett, hogy sokan támogatásukról biztosítják Orbán Viktort, és arra biztatják, hogy Brüsszelben is harcoljon tovább a helyes politikájáért. A kormányfőnek azt is megemlítik, hogy ő az egyetlen, aki elérheti, hogy Európa a jövőben is Európa maradjon. A brüsszeli terrorra utalva az egyik hozzászóló megjegyzi: “Viktor, azt hiszem elkezdődött. Az Ön politikájára van szükségünk”…A...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
külföldiek??? akik jól beszélnek magyarul! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Igen végre elkezdődött és remélem mielőbb orbán fején koppan a koki!! Az EU vezetőinek már réges régen kemény szankciókat kellene orbán ellen alkalmazni, hiszen nem az EU egységre, a stabilitásra szóllít , hanem EU ellenes, nacionalista, elmeháborodott szólamokkal hazudja végig az egész EU-t. AZ EU vezetői helyében én már régen EU bíróság elé állítottam volna!!!
coni
Nyílván külföldön is van akinek korpás a haja, mert a határok egyelóre még nyitva vannak a betegségek előtt is.
Aki Én
Jujjj, ez milyen hiteles. Még az ellenséges külföldi is megtámogatja a NEMZETELLENES terrorcsomagot.
papa.49
Kedves ,,KÜLHONI BÉRBEÍROGATÓK, SZÍVESEN LEMONDUNK A JAVATOKRA A MI HAZUGOVICSUNKRÓL, VIGYÉTEK DE GARANCIA NINCS HA NEM VÁLIK BE MI NEM VESSZÜK VISSZA))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
libellle
@Aki Én: Senkinek nem szabad ilyeneket elhinni. Természetesen vannak olyanok a volt kelet-németországban akik Intoleranciája olyan fokot ért el, hogy elkezdte orbánt imádni. Természetesen ez a paar bolond elfelejtette, hogy a nyomorból kihoztuk öket és perfektül kiépitettük az infrastrukturájukat és, hogy hosszú évek ota adozunk egy különadóval amit ugy hivnak nállunk ,hogy szolidaritás adó, Mindenkinek kötelezö fizetni fizetésének 5,5 % -kát hogy felépitsük a lerohadt kelet-németországot. A legviccesebb az egészben, hogy nagyrésze megvan gyözödve arról, hogy ök "vették" meg a nyugatot. A sok munkanélküli.
libellle
@libellle: ezek a pestistracok ujság pedig valami nagyon radikális jobb oldali mert még ide is büzlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.