Minden biztonsági intézkedést fenntart vagy egy fokozattal megemel Magyarország a határokon – jelentette be Orbán Viktor az operatív törzs ülése után. Orbán Viktor elmondta, hogy a Belügyminisztériumban tartott megbeszélésen a keddi, brüsszeli robbantások miatt áttekintették a biztonsági helyzetet, és meghozták a szükségesnek ítélt intézkedéseket. Fenntartják a kettes terrorfokozatot és a Terrorelhárítási Központ teljes riadóját, fokozott rendőri készültséget rendeltek el Magyarország egész területére, valamint továbbra is érvényben tartják a migrációs válsághelyzetet. (A négy lehetséges készültségi fokozatból a hármas volt érvényben, de már a kettes van, az egyes a legmagasabb. Pintér Sándor belügyminiszter kedden azt mondta, a kettes fokozat addig lesz életben, ameddig ki nem derül, hogy mi történt pontosan Brüsszelben, és mi várható Európa más országaiban.) Orbán utasította Pintért, hogy a szerdai kormányülésre minden olyan, a terrorizmussal kapcsolatos tervezetet készítsen...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
ha most sikerül áttolniuk...akkor később már a választásokra sem lesz szükség...kb ennyi...épp most puccsolja meg a demokráciát...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
ha most sikerül áttolniuk...akkor később már a választásokra sem lesz szükség...kb ennyi...épp most puccsolja meg a demokráciát...
Pestilence
Ő bejelent, utasit, parancsolgat.

Na, tényleg megyek pakolni.
Azt hittem, hogy még egy-két évig kihúzom itthon, de ha igy mennek a dolgok, akkor megyek az OBI-ba csomagolóanyagot venni.
Persze nem vasárnap.
Nil
Legközelebb amikor kigyullad a hármas metró lesz kire fogni - a terroristákra - és lesz indok még jobban szigorítani az ellenörzést, az internethasználatot stb.
Ne legyen igazam
eszegfu
@bundi: Gyanitom... igazad van... A belgáknál a legmagasabb készültségi fokozat van, nálunk már csak 1 hiányzik ehhez... érthetetlen nekem. Ott tragédia történt... nálunk eddig -- persze, ha jól emlékszem --- megvádoltak 2 nyugdijast, hogy O.V. életére tör, meg mintha 1 terrorista gyanus embert fogtak el... Ha ilyen "jólértesült" nemzetbiztonsági nyomozóink vannak, akkor már akár a párizsi merénylet, akár a mostani kapcsán is ki kellett volna "szürniük" az elkövetőket, hiszen állitólag M.o-n keresztül a menekültekkel jutottak célba. Az, hogy nálunk nincs terrorcselekmény, az biztos, hogy nem a készültségi fokozatok emelésének köszönhető, hanem, hogy nem lehetünk a "célország"!
Ahogy a franciák, a belgák, ugy a magyarok sem tudják megakadályozni, sem a keritéssel, sem pedig az alkotmányba történő "beemeléssel". Azt meg végképp nem tudják bemagyarázni, hogy egy ekkora jelentőségü dologról 24 óra alatt (keddről szerdára) bárki képes "tervet" késziteni?! Hacsak már nem készült el jóval hamarabb...
Pestilence
@eszegfu: Habonyárpi szippant egyet, és két órán belül megtalálja a megoldást.
eszegfu
@Pestilence: Szégyen... de szinte biztos, hogy valamilyen módon benne lesz a keze!!!
Pestilence
@eszegfu: A hibbant vezér vagy valamelyik minyonja emigránsozza magát és azonnal beindul a pavlovi reflex a hívőknél: összeklottyantják magukat és másra sem vágynak inkább mint hogy megvédjék őket. Máris egy lépéssel közelebb kerültünk az orbáni Kánaánhoz.
human
Eddig is meg volt minden eszköz a terroristák felkutatására, egy esetleges terror helyzet esetén sem otthon fognak ülni a katonák, rendőrök gondolom. Naivan mondanám, hogy nem értem akkor Orbán mit miért akar módosítgatni. Persze tudom.
eszegfu
@Pestilence: Sajnos én sem tudok másra gondolni... mindenképpen fenn kell tartani a rettegést, a félelmet, hogy azután O.V. megmenthesse a magyarokat. Na ebbe én biztosan nem férek bele, mert nyilván "hazaáruló", meg libsi vagyok és persze nem vagyok hajlandó első szóra talpig fosni (már bocs. a kifejezésért!) magamat!
Pestilence
@eszegfu: Mindig azzal a hülye mondással jönnek, hogy "jobb félni, mint megijedni".
Hát nem jobb félni, mert attól lesz az ember pánikbeteg.
Ez a mondás annak jó, aki a félelemre akar épiteni.
Mint a Zorbánkormány.
eszegfu
@Pestilence: Egyetértünk! Ennek a mondásnak a "keretében" mondjuk zárom a kert és házkaput, vagy alaposan körülnézek, mielőtt átmegyek az uttesten, vagy mindig hordok magamnál gyógyszert, ha tudom bármikor lehet "rohamom", vagyis egy "egészséges" veszélyérzet, előrelátás az kell, de csak ennyi!
Pestilence
@eszegfu: Hát ez még elmegy, de van aki már naponta annyira megijed egy-két nem szőke-kékszemű honfitársunktól, hogy egyből elfelejti, hogy a kormány kilopta alólunk az országot.
eszegfu
@Pestilence: Nemhogy elfelejti, de még eszébe sem jut... talán ez a "természetes" arrafelé!
Pestilence
@eszegfu: De meddig? Én például attól félek, hogy még egy-két évtizedig ez igy fog menni.
Jankó123
Ne adja isten, hogy egyszer Magyarországon terrorcselekmény, vagy csak egy nagyon sok emberéletet követelő tömegszerencsétlenség bekövetkezzen, mert akkor mindenki megtapasztalhatná, hogy mennyit is ér ez a "nagyfokú hatósági készültség"!
Valószínűleg nagyon sokan megdöbbennének látván a kormány és a megfelelő szervek teszetosza, hozzá nem értésből fakadó reakcióin.
eszegfu
@Pestilence: Talán a "következő" életemben már nem lesz...:)))
Pestilence
@eszegfu: Én azt azért nem szeretném kivárni.
eszegfu
@Jankó123: Egy egyszerü "hóhelyzetben" mi volt?! És akkor nem kellett sebesülteket, sérülteket ellátni, elhelyezni (orvos, asszisztencia, ágy, élelmiszer, "fedél" a fejük fölé, stb.)!!! Tényleg, "ne adja az ég"!
Jankó123
@eszegfu: Még véletlenül se!
Mert akkor egyből megtudnánk, hogy mi a magyarok istene!
human
Tegnap hallottam a Diktátorok kézikönyvéről. Politikusoknak, vállalati vezetőknek írták.
www.libri.hu/konyv/bruce_bueno_de_mesquita.diktatorok-kezikonyve.html

Néhány jótanács a könyvből. Nem ismerős ez már Orbán politikájából?

A lehető legkevesebb emberre építs!
Ezt az aranyszabályt betartva Kim Dzsong Il a nemzetközi botrányok ellenére közel két évtizedig uralkodott Észak-Koreában.

Úgy állítsd fel a szabályokat, hogy egyszerű követőből ne lehessen pótolhatatlan! Híveidet tartsd állandó készenlétben!
Más orosz vezetők mellett Vlagyimir Iljics Lenin is tökélyre vitte e szabály alkalmazását.

Tartsd a kezed a pénzcsapon!
A kormányzás drága mulatság. Kövesd Aszif Ali Zardari volt pakisztáni elnök példáját, akinek vagyonát négymillió dollárra becsülik, bár a világ egyik legszegényebb országát vezette.

Úgy oszd a tortát, hogy a barátaidnak rendesen jusson belőle!
Szaddám Huszein ezzel a taktikával évtizedekig hatalmon maradt.

Soha ne vegyél ki pénzt a támogatóid zsebéből!
Ha megteszed, nem kell sokat várnod, hogy korábbi barátaid elhagyjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.