Az MTI két fotóval emlékezett meg az "Én tényleg tanítanék." címet viselő felhívásról, aminek a Facebook-on 62 követője volt. A csatlakozó Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban tanulók eléggé ráfaragtak a kezdeményezésre, mert dolgozatot írattak velük a fotó alapján.

Mivel emlékeztek meg a polgári engedetlenségről Zalaegerszegen? Dolgozatírással...

A közoktatás átalakításáért a Tanítanék mozgalom nevében Pukli István, a fővárosi Teleki Blanka Gimnázium igazgatója március 24-én hirdetett meg polgári engedetlenséget erre a napra, egyórás időtartamra. Kilenc iskolaigazgató időt kért a hivatalos tárgyalások lefolytatására és türelemre szólított fel az oktatás átalakításáról szólva abban a felhívásban, amelynek az "Én tényleg tanítanék..." címet adták és nem csatlakoztak a Tanítanék mozgalom akciójához.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Amikor a nyál megelőzi az értelmet !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
De ugye lengyel tanárokat és diákokat nem utaztatnak ide a csutiék legközelebb?
Toby
Amikor a nyál megelőzi az értelmet !
justhpeter
@Toby: Halálpontos megfogalmazás.

@archive: A néplélek sötét Göcsejt emleget. Én pedig szeretném, hogy a nemzeti együttműködési rendszerünk vezető embereinek a fejében csak a fele annyi értelem lenne, mint a legbutább göcseji ember fejében van. Képzeld el, egy átlagos göcseji ember fejében csak józan paraszti és van. Ez tölti ki a fejét teljesen. Elmondható ez a Parlamentben, a Kormányban is ?
karma1
@archive: Egy suli onnan is volt... Talan megse...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.