A Tanítanék Mozgalom vezetője a Népszabadságnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy nincsenek politikai ambíciói, és nem akar megfelelni annak a várakozásnak, hogy vezetője legyen egy politikai mozgalomnak, mert őt csak az oktatás ügye érdekli.

Pukli nem akar politizálni, csak az oktatás érdekli

Pukli arról beszélt a lapnak, hogy a március 15-i tüntetéssel az ő személye túlzottan előtérbe került, ezért most egyet hátra lép, mert nem akarja, hogy az ő szerepe elvigye a fókuszt az oktatás ügyéről.

A Teleki Blanka Gimnázium igazgatója egyébként nem számít arra, hogy a március 30-i iskolai munkabeszüntetésnek már kisebb visszhangja lesz, mint az előző megmozdulásoknak és további heteken át tartó ellenállásra készül.

Pukli szerint a kormányzat bejelentése az intézményfenntartó megszüntetéséről csak megpróbálja elterelni a figyelmet a tiltakozók kritikáiról.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Már most tipikus politikus a Pukli.
Össze-vissza kamuzik.
justhpeter
Nem véletlen az, hogy komoly ember - aki valamihez is ért - nem lesz politikus. Példaként nézzük meg az aktuális pártok néhány emberkéjét. Általános tapasztalat, hogy amennyiben az egyednek felsőfokú végzettsége van, akkor két esetben vállal a delikvens politikai szerepet: vagy büdös neki a munka vagy a szakterületén megszerzett tudása sz@rt sem ér. Középfokú végzettség esetén a politikusi szerepbe avanzsálás egyértelműen a munkaerőpiaci elhelyezkedés lehetőségén felüli jövedelmet és aránytalanul kevesebb munkát jelent.
Cicamama55
Én a vele készült riportok alapján egy nagyon értelmes, széles látókörrel rendelkező, hívatását szerető szakembert ismertem meg személyében. Minden megnyilvánulásában a tanulók, a gyerekek álltak a középpontban! Ilyen felfogással persze hogy nem lép a politikusok ingoványos talajára! Ember akar maradni!
Jozefina
További sok sikert a "Mozgalom" élén!!! Ügyes szervező!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.