Nem indulhatott el a Felcsút és Alcsútdoboz között közlekedő kisvasút a hivatalos átadás utáni napon, mert ketten a sínekre települtek. A miniszterelnök szombaton már kipróbálhatta azt a kisvasutat, amely a hivatalos átadót követő első napon mégsem hajthatott ki a felcsúti pályaudvarról, ugyanis indulás előtt néhány perccel DK-s aktivisták a szerelvény elé indultak. Ketten a sínekre feküdtek a vonat előtt, amely a hivatalos menetrend szerint elvileg 10 órakor indult volna az Alcsúti Arborétum felé. Néhányan egy DK-s logóval ellátott molinót tartanak a sínek mellett, amelyen ez a felirat olvasható: „Hobbivasút helyett oktatásra és egészségügyre költsék a pénzünket!” A helyszínen tartózkodó munkatársunk szerint az aktivistáknak eszük ágában sincs elmenni, minden bizonnyal a rendőri intézkedésig maradnak. A tüntetők elsősorban DK-s szimpatizánsok és a párt vidéki politikusai, a síneken Földi Judit székesfehérvári és Kovács Viktória keszthelyi önkormányzati képviselő fekszik. A...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Csizmás Kond: Aki nem látja az erdőtől a fát, azon már csak az segít, ha egy ág az arcába vág.

Gondolom a kordonbontás, a parlamentből kivonulás( ma, a tüntető tanárok bérér levonják) az rendben lévőnek találtad!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Csizmás Kond: Tehát itt arról van szó, hogy bizonyos esetekben az erkölccsel nem összeegyeztethető módon kell dönteni. Ez a magyarázatod az ügyre?
Csizmás Kond
@papa.49: persze hogy magamra vettem mert rólam szólt úgy, hogy közben fogalmad sem volt hogy én mit akartam mondani csak megszokásból belepofáztál.
Csizmás Kond
@human: valahogy így, ugyanis a politika csak a hasznot nézi semmi egyebet.
papa.49
@Csizmás Kond: Kiskomám pofázni te pofázol a fene nem szólt eredetileg hozzád és szakadjál le rólam te faszkalap, ÉRTED VÉGRE TE SÖTÉT FÜTYISZ SEGGET NYALÓ!!!
Csizmás Kond
@papa.49: nekiabálj kisöreg...csak figyelmeztettelek az illemre...akar a franc veled társalogni.
papa.49
@Csizmás Kond: Akkor minek találtál meg magadnak nekem nem hiányoztál eddig se)))))))))
Az illemet nem tőled fogom tanulni ))))))))))))))
Szakadjál le rólam JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.