„Nemsokára megyek Szekszárdra, ugorj már be a fórumomra, neked saját kezűleg ki is osztom a porciódat” – írta szombati, a Magyar Hírlapban megjelent publicisztikájában Bayer Zsolt, a Fidesz V. számú párttagkönyvének birtokosa, szavait Hadházy Ákosnak, az LMP antikorrupciós szakpolitikusának címezve.

Lincselés című, a szombati Magyar Hírlapban megjelent publicisztikájában Bayer Zsolt megvédi Matolcsy György jegybankelnököt. „Matolcsy pedig a kormány gazdaságpolitikájának szíve közepe. (Ezzel maga az V. Számú Párttagkönyv tulajdonosa ismeri el, hogy a jegybank nem független, hanem a kormány alá van rendelve – Sz. P.) […] Unortodoxiában nincs infláció, hanem defláció van, unortodoxiában 1,05 százalék a jegybanki alapkamat, s e puszta tény azt jelenti, hogy havonta milliárdoktól esnek el a nemzetközi pénzvilág gurui, unortodoxiában a jegybank évi 260 milliárd nyereséget termel, és ebből a pénzből állampapírokat vásárol, hogy közvetve finanszírozza a magyar gazdaságot. Unortodoxiában az IMF el van zavarva, és csökken az államadósság. Unortodoxiában négy éve folyamatosan három százalék alatt van a hiány, unortodoxiában akár holnap be lehetne vezetni az eurót, ugyanis unortodoxia megfelel a maastrichti kritériumoknak” – írja a Bayer.

A kormánypárti publicista némi, a polgári értékek jegyében abszolvált, amúgy szokásos rohadékokozás és patkányozás után Hadházy Ákost, az LMP elnökségi tagját veszi kezelésbe. Ennek előzménye, hogy Hadházy kedden az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendégeként a következőt mondta:

„Amikor az mondjuk, hogy le kellene mondani, ez egy jó tanács is neki (mármint Matolcsynak – Sz. P.). Ugyanis hogyha itt véletlenül nem békés átmenet lesz – vége lesz nyilván ennek a kormánynak, de hogyha nem békés átmenet lesz –, és azok az emberek, az a soktízezer ember, aki megnyomorodott a devizahitelek miatt és most már tudja azt, hogy mire költötték azt a pénzt, amit a devizahitelesek vérén keresett a Magyar Nemzeti Bank, ez megtudja, akkor hát én Matolcsy urat én, én akár egy lincseléstől is félteném, mert, mert ez egy nagyon-nagyon csúnya dolog.”

„Igen, ezeket mondta az ATV kamerájába ez a Hadházy nevű fehérjehalmaz. El tudjátok képzelni, mi lenne itt, ha egy kormánypárti politikus lincseléssel fenyegetne ezek közül bárkit is? Talán még a kéksisakosok is bevonulnának” – írja Bayer, majd valamivel később úgy folytatja:

További részletek a Budapest Beacon-on>>

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

süsüasárkány
Te Fidesz szégyene, nem sokára téged porcióznak.
Verőlegényekkel veszed körbe magad, mert egy nyúlnak is nagyobb a bátorsága.
A magyar média szégyene vagy!
Vigyázz! Lehet, hogy pont Szekszárdon vágnak majd úgy pofán, hogy a plasztikai sebészek sem fogják tudni összerakni a gyűlölködő pofádat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Soha nem szoktam köpködni, de ha ezt a palit meglátom, valami ősi pavlovi-reflex tör rám, és úgy érzem, tíz liter nyál van a számban és most köpnöm kell, de azonnal...
magyarbakancs
Bayer úr nagy restancia meg pofa.
Ritka szép fogsort csinálnák magának.
Nemzeti ganélé.
Hellcat
jah én unortodoxiában mindenki hazudik.
bence
@eugen4402: ! Dettó így vagyok vele én is !
Kutyuska
Szerintem nem a Fidesz szégyene, hanem a szüleié.
A Fidesz lényegét testesíti meg, a lelkivilága, a feneketlen gyűlölete, agresszivitása, hazudozása, fenyegetőzése. Egy rakás sz@rt sem ér ez a szörnyeteg.
Törölt felhasználó
"a jegybank évi 260 milliárd nyereséget termel, és ebből a pénzből állampapírokat vásárol, hogy közvetve finanszírozza a magyar gazdaságot."

Ezzel csak az a baj, te szarházi retek, hogy ez illegális és most ismerted be, hogy így van!!!:)
Nevezheted unortodoxiának a lopást, megtévesztés mind a Mgyar és Eu-s állampolgárok felé és igen ebből hasznot lehet kivenni, csak ezt nem a Magyar képességeivel érte el, hanem megtévesztéssel és a számok sminkelésével. Na azért tiltja és bünteti ezt az Eu!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.