Hiába foglalták le és fizették ki a jegyeket, sok vendég csak a helyszínen döbbent rá, hogy a szálloda bezárt.

A RTL Klub riportjának főszereplői a soproni Hotel Fagusban szerettek volna pihenni, a szálloda viszont már akkor felszámolás alatt volt, amikor a jegyeket eladta nekik.

A hotel egy kuponos oldalon keresztül hirdetett egy két éjszakás, két főre szóló wellness programot, melynek ára 27 900 forint volt. A honlap szerint 233-an ki is fizették a pénzt.

Az egyik pórul járt vendég az RTL Klubnak elmondta, a helyszínen egy öltönyös férfi közölte velük, hogy a hotel sajnos felszámolás alatt áll, és nem tudják őket fogadni.

Egy másik kuncsaft arról panaszkodott, hogy 90 ezer forinttal károsították meg, és Ausztriából érkezve, holtfáradtan kellett új szálláshely után nézniük.

Az tévécsatorna úgy tudja: a hotel egyik napról a másikra zárt be, körülbelül egy hete. Most a bejárati ajtóra függesztett papír tudatja az érkezőkkel: a szálloda üzemeltetőváltás miatt nem működik.

A szálloda vezetősége egyelőre nem kommentálta az eseményeket.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Zéró tolerancia. De hogyan tudta beszedni a lóvét, majd csődöt jelenteni? Tulajokat lámpavasra, majd hallgatni a meséjüket, amint fejjel lefele lógnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.