A Figyelő névtelen forrásokra hivatkozva azt írta, a miniszterelnöknek és környezetének "nagyon nem tetszik" hogy a jegybanki alapítványokhoz botrányos ügyek kötődnek – olvasható a HVG-n.

A Figyelő forrása szerint mindenesetre Orbánék szerint aktívan kellett volna kommunikálni a a tényleg jó kezdeményezéseket, például a külföldi egyetemeken tanulók támogatását. Orbánékat a lap szerint azt bántja, hogy hiába van ott a lehetőség, hogy a rendszert erősítse a jegybank a pozitív kezdeményezésekkel, de mégis a pénzköltések eltussolásáról szólnak a hírek. Emiatt állítólag rosszallását fejezte ki a miniszterelnök, Matolcsy pedig azt az üzenetet kapta, hogy álljanak bele a kommunikációba, domborítsák ki az alapítványok működésének jó oldalát, és "védjék meg magukat, ahogy tudják."

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Orbán ilyenkor már eltol magától minden kínos dolgot, mintha ott sem lett volna, amikor a pénzt osztották...

Ezért él túl mindent. Amikor lopni kell, az ő szava dönt a legutolsó fillérig, amikor meg borul a bili, még azt is letagadja, hogy ő lenne a miniszterelnök.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Mert ugye valamennyien tudátok itt is, hogy ez a hazai politika minden, csak nem normalitás.Nem is értem, honnan van ez a rengeteg pénz, amit beterveztek mindenre,
Ha csak a vizes VB. -t nézzük. A tervszámok már most a másfáélstzeresére ugrottak, pedig még hol a vége.Olvasom a 3.-s metro kiváltó buszokról a híreket, ma a Lánchíd és a Blaha L. tér felújításáról a hírt.Biztosan én vagyok az elmaradott, de miért nem lehet lépésről lépésre haladni? Biztosan csak ebben az évben és csak ezekre kaptunk pénzt Európától.
Az iskolák. Tegnap végigszenvedtem Palkovics úr ral készült interjút az E. Beszédben. Távol áll tőlem emberi dolgait kritizálni, de szörnyű volt. Az érvei és az állításai mind arról tanuskodtak, nincs mese, az iskolákban azt tanítják majd és úgy, ahogy ezt O:V:és Balogh miniszter elhatározták. Eötvös József forog a sírjában.Néhány generáció után ez az ország már nem az lesz, ahová születtünk, mert valaki Szent István nyomdokaiba akar lépni.Nem fog menni.
Biztos vagyok abban, hogy van ma itthon annyi szellemi kapacitás, amiből kialakulhatna egy okos, szép ország képe, ahol jó élni, ahol az emberek biztonságban alapíthatnak családot, ahol a szülő, az iskola közös elképzelése érvényesül a gyermekek oktatása, nevelése terén, és még sorolhatnám.
Ehelyett mit látunk és tapasztalunk? Nem jó ez így. Legalább próbáljuk meg megszólítani a csendben háttérbe szorúlt szellemi intézményeinket, a tudományos akadémia intézményeit, az értelmiség legjobb képviselőit, írjanak, mit gondolnak a máról és a holnapról.Vázolják fel az ország lehetőségeit, geopolitikai szempontból, az EU. gazdaságában való részvételről, a széles néptömegek mindennapi perspektívájáról, a termelésben való részvételük feltételeiről,
a kultúrális életben való részvételükről, anyagi és szellemi fejlődésükről, jövőképükről, közelebbi és távolabbi biztonságukról. De legalább készítsenek egy forrás listát, mikor mit találunk ezekről.
szmeagol
@nemkati
@Desischado, és mindenki!
Nem kell finomkodni, van neki "tisztességes" neve!
"geci"! :-)
kukac50
Bazd meg Matolcsi Orbán parancsát teljesítetted eddig, most meg szarba hagy mert szorul a hurok a nyakad körül.
Jozefina
Meg kéne itatni vele egy karton Red-bullt, felzavarni az MNB tetejére, oszt kipróbálni, hogy tud-e repülni!!?? Mókás lenne!!??
jolibaba
Legalább olyan lendülettel vizsgálják ki ennek a "jobb- vagy bal kéznek" az ügyeit, mint amennyi időt és energiát fektettek Gyurcsány Sukoró -és persze meg sem valósult ügyébe.
De persze ha róluk van szó, akkor nem történik semmi.
bakegya
@leszúrt rittberger: szegény kuszaszem,most a vörössegfoltját MAGÁNYOSAN NYALOGATHATJA...nagyvezír nem fogja megvédeni???-istenkém micsoda cigánytempó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.