Halálos baleset történt a Hegyeshalom és Bezenye között lévő vasúti átjáróban, ahol egy lefulladt autónak ütközött neki egy vonat szombat hajnalban. 

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján közzétett tájékoztatás szerint a járműben ülő sofőr nem tudott idejében kiszállni, a szerelvény pedig csak a vasúti átjáró után nagyjából háromszáz méterre tudott megállni.

Az autó vezetője nem élte túl az ütközést.

Fennakadt a síneken az autója, halálra gázolta a vonat

Fotó: Méhes Ákos

A Kisalföld információi szerint a baleset másképp történt. Úgy tudják, hogy a férfi kocsija fennakadt a síneken, ő próbálta kiszabadítani, közben lecsukódott a sorompó, aztán a férfi a közeledő vonat láttán futva elindult a mozdony felé, hogy jelezzen a vezetőnek, vészfékezéssel sem volt azonban már elég idő a megálláshoz.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Futott és jelzett a vonatnak. És hogyan sikerült meghalni? Jó nagy lúzer. Ráfeküdt a sínekre? Betolta a fejét a kerekek alá. Hogyan? Ez meg akart halni. Miért nem ivott fagyállót és lefekszik aludni.
volvós
Nagyon pontos tájékoztatás a katasztrófális védöktöl...
radios45
Ki tudja hogy mi történhetett?
A szakemberek nem nyilatkoznak, a katasztrófa védelmisek meg találgatnak, a szóvivők, ezért kapják a sok százezres fizetést...
Fradigege
Futott és jelzett a vonatnak. És hogyan sikerült meghalni? Jó nagy lúzer. Ráfeküdt a sínekre? Betolta a fejét a kerekek alá. Hogyan? Ez meg akart halni. Miért nem ivott fagyállót és lefekszik aludni.
papa.49
@volvós: A katasztrófális katasztrófavédőknek egyetlen mondata szokott nekem tetszeni ,,áramtalanították az autót,, könyörgöm ez már 25 éve gyártott nyugati, japán, dél koreai, amerikai autók SZÉRIA FELSZERELÉSE, EGYÜTT AZ ÜZEMANYAG RENDSZER LEÁLLÍTÁSÁVAL, amit csak szerszámok segítségével lehet újra indítani!!!
Ezek a kocsik már nem a papundekli jaguárok, cigányteknő varnyúk, a faros skodák, a tajga mercik, vagy a ladák, moszkvicsok technológiája!!!
Oda áll a szóvivő hölgyike a hercig sapekban és elrebegi hogy hány vízsugárral oltották el a kocsit, az áramtalanítás után!!!
Hozzáértés semmi!!!
Fradigege
@Horizont: Vetítettek videót nekem anno, amikor jogsit csináltam. Ha lerobbansz a vasút átjáróban. És valóban nincs semmi esély, akkor rohanni kell a vonat felé és integetni. És akkor meghal??? Hogyan? El kell hagyni a járművet, oszt jónapotová. Sánta a sztori.
papa.49
Ehhez a szomorú hírhez még egy adalék, valamikor régen mikor a jogsimat szereztem 1966. benne volt a szabályokban, hogy VASÚTI ÁTJÁRÓBAN TILOS VOLT KUPLUNGOLNI fene tudja miért, akkor nem véletlenül pont az ilyen esetekre hivatkozással!!!Egész pontosan úgy írta a KRESZ, hogy a ,,megfelelő fokozatban egyenletesen kell áthaladni a vasúti átjáróban,, az akkori KRESZ könyvírók tudtak valamit ami fontos lehetett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.