A fideszes politikus egy volt amerikai politikussal beszélgetett Szergej Lavrov látogatása előtt. Úgy látja, maradnak a szankciók, Moszkva pedig átlépte a vörös vonalat, amikor átlépte az orosz határt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a hovatartozás akár vallomás is lehet ártunk és qurmányunk vonatkozásában! =))
eugen4402
Tényleg lehet ennyire őszinte egy ex-államtitkár? Azért létrát ne szállítson mostanában. Vagy csak arról szól a történet, hogy a hidegháború 40 évig volt a béke záloga, és már valahol valaki (Trump?) fogalmazza a második "fultoni beszéd"-téziseit..? Túl sok a fegyver a raktárakban, a hadiiparnak, és a fejlesztő intézeteknek létszükségletté váltak az új megrendelések. Nincs taps!!!
papa.49
Ez vagy be volt baszva (szokás szerint), vagy már nem hat rá a hazugovics mákonya, vagy megkapta a selyemzsinórt, és már minden mindegy!!!
Illetve van még egy variáció, az egész egy politikai léggömb, a putyinnak címezve!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.