Csepreghy Nándor miniszterelnökségi államtitkár az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt próbálta megindokolni, hogy miért kell a Várba költöznie a minisztériumoknak, és miért kell ennyi pénzt elkölteni a Vár újjáépítésére.

Az államtitkár elmonda,

nem szerencsés, hogy a parlamentben egyszerre székel a törvényalkotási és a végrehajtó hatalom. A politikus elmondta: a miniszterelnök nem költözik sehová, ő Budán él, és ezután is ott fog élni.

A lényeg tehát: a hatalmi ágak térben is legyenek elválasztva.

Kálmán Olga azon kérdésére, hogy miért a Vár felújítása az első, és nem a kórházak és egyéb közintézményeké, Csepreghy így felelt:

Egyáltalán nem prioritás a kormányzati költözés, ez a beruházás az 1 százalékát sem teszi ki annak, amit a kormányzat az egészségügyre vagy az oktatásra költ.

Csepreghy Nándor kijelentette, a költözés nem jelent plusz költséget, a vár felújítását pedig mindenképpen el kell végezni.

A miniszterelnök dolgozószobájának új erkélye pedig "reprezentatív funkciót" tölt majd be, hogy megfelelő körülmények között lehessen fogadni az ide látogató vendégeket.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az lesz igazán reprezentatív ha innen vágják majd ki mint macskát szarni, már mint az erkélyről))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Az lesz igazán reprezentatív ha innen vágják majd ki mint macskát szarni, már mint az erkélyről))))))))))))))
Hellcat
@papa.49: Ámen...csak tartanánk már ott.
papa.49
@Hellcat: Várom már nagyon ezt a pillanatot, gondolhatod)))))))))))
Toby
...aztán kissé később a koronázási ékszerek is felkerülnek a makákóra, a koronával gondok lesznek, mert azt nem makákó fejre méretezték!
papa.49
@Toby: A fáma úgy szól egyszer a ,,koronaőr,, segítségével fel is próbálta a dádé, és rászorult a nagy tölfejére, a takonyárpi alig bírta lecibálni róla)))))))))))))))))
nyanya001
@Toby: 21.04 szakadok a röhögéstől:)))
cs.n.
Minek a szájtépés, mondhatná azt is, hogy "csak". Vagy azt, hogy "mert megtehetjük". Ne ugatérozzon bele senki, mert itten nagyfokú demokrácia zajlik. Kicsit narancssárga, kicsit illiberális, de legalább a mienk. Tessék tapsolni, Bástya Viktor elvtárs örülni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.