A Figyelő hetilap arról ír, hogy Csányi Sándor és az irányítása alatt álló OTP Bank nagyon érdeklődik a Tesco kelet-közép-európai hálózatáért – szemlézi az Index. A Tesco az utóbbi időben a német hálózatok erősödése miatt folyamatosan veszít brit piacaiból, ami negatív hatással van a kelet-európai hálózatokra is.

Bár a vállalat tagadja a pletykát, úgy tudni, a Tesco a dél-koreai leánycég után a kelet-európai üzleteket is eladná. A Figyelő értesülései szerint orosz és kínai befektetők mellett Csányi is érdeklődik az üzlet iránt, hovatovább

a bank külön munkacsoportot állított fel a Tesco-ügylet kidolgozására, mert ez akár 8-10 millió új kártyatulajdonost és lakossági ügyfelet hozhat a bank számára.

Csányi nagyszabású tervét végül Orbán Viktor fúrta meg, akinek eleinte tetszett az ötlet, de a lengyel választások előtt jobbnak látta, ha nem húz ujjat a Kachinsky-féle lengyel Jog és Igazságosság párttal, amely szintén a hazai tőkéseket szeretné erősíteni. 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Beszelt mar az angliai tulajdonossal? Mert ha csanyi megveszi, akkor az mar nem kizsakmanyolo multi lesz, hanem zsinoros menteben, leopardboros kacaganyban a mi sanyinke lesz a bevetel?
Na, ezt (is) elb@sztatok, nem sikerult annyira lerohasztani a TESCO-t a vasarnapi zarvatartassal, hogy kedvezo aron akarjanak a magyar uzletektol megszabadulni... Na, majd most kivancsian varom a kocsogos vasarnapi szigoru ellenorzeseket, amivel basztatni akarjatok a TESCO-t, mint kulfoldi multit.
A lolab qrvara kilog, de ha nemzethy TESCO-nk lesz, akkor ugye az emberek fizetese is a duplaja lesz, es a vasarnapi 100 %-os potlekok is ki lesznek fizetve, ugye? Mert azert kopkodtok a multikra, mert ok allitolag kiszipolyozzak a magyart...(Nem, ok csak azon a minimalberen dolgoztatnak, amit az orszag kedves vezire hatarozott meg a mindenkori minimalbernek. Hulyek lennenek tobbet fizetni. )
Na, most kivanok a TESCO-nak sok sikert, es meg egy kis kitartast, hogy csanyinak az elettol is elmenjen a kedve, nehogy csinaljon meg egy CBA-t.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
r2d2
@bakegya: A devizahitelbűűűűűűűűűű!
RonaGyuri
A témához ezt írtam ma:

Az igazi kárpótlás

Őfenesége nagyvonalúan értékeli az érte cselekvőket

Mint ismert Csányi Sándor az OTP első embere (más források szerint maga az OTP is) le kellett mondjon egy igazán jónak tetsző üzletről, mert Orbánnak fenntartásai voltak, pontosabban állítólag nem engedte! =))
Azonban a derék mágnásnak nem kell szomorkodnia, Őfenesége nagyvonalúan kárpótolja: megtiszteli azzal, hogy elviheti őt (és + ???) Milánóba a BL döntőre!
Tekla
Aztán a sok műszemetet amit ott árulnak, megetetné a marháival, és még ócskább tejet termelnének.
pokalaszlo
Ez jó lenne, mert akkor nem csak az otp-be, meg a Laura útra, hanem a bevásárlóközpontokba is mehetünk véleményt nyilvánítani.
HAjrá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.