A szokásosnál is keményebb sztrájk- és tüntetéssorozat dúl Franciaországban, hetekkel a futball-Eb előtt alapvető szolgáltatások vannak végveszélyben. Megmutatjuk, hogy miért rontottak rá a szocialista vezetésre a munkások és a diákok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Bringás: Azért nem ártana elolvasni (sőt megérteni) a cikket, mielőtt komplett hülyét csinálsz magadból. Aztán hasonlítsd össze a magyar valósággal. Ja bocs, arról sem sokat tudsz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Szocialista vezetés! Ez mindent elmond!
wagabund
Majd jól megbuktatják őket, aztán büszkén körbenéznek...miközben nyakig ülnek a szarban...
emerencia
Nálunk már megvalósult a francia vezetés álma. A munkavállalói jogok szűkítésével mégsem megy jobban a gazdaság, az ország kb. fele pedig anyagi gondokkal küzd. Aki teheti menekül az országból. Dúl a dolgozói szegénység, melyet mostanság némi üveggolyóval próbálnak enyhíteni ami nem elégséges ahhoz, hogy jobban éljünk. A francia munkavállalók nem szeretnének a sorsunkra jutni. Ezért tiltakoznak.
Aki Én
@Bringás: Azért nem ártana elolvasni (sőt megérteni) a cikket, mielőtt komplett hülyét csinálsz magadból. Aztán hasonlítsd össze a magyar valósággal. Ja bocs, arról sem sokat tudsz.
Toby
@Bringás: Látod, mekkora ritka nagy ökör vagy - pöcsös? Olvasás okoz gondot, vagy az értés?
A cikk nem jön be a pc-den, csak a kommentablak?
Hellcat
Aztapicsába...35 órás munkahét és majdnem félmilliós minimálbér??? És ebbe picit belepiszkálnak és lángol az ország...eszméletlen...mi meg csak tűrünk csak tűrünk csak tűrünk...
wagabund
@Hellcat: hogy fokozzam...emléxünk, amikor belebukott Berluszkoni a nyugdíjkorhatár 58 -ról 59. évre emelésébe?...az olaszok még keményebbek voltak...

persze azóta emeltek még egy évet, de azt megúszták néhány százezres tüntetéssel...

mi meg? pfff..
Bringás
@Toby: Fenntartom az állításom! A szocialista vezetés elkúrta!
Bringás
@Aki Én: Bizony! A szoci vezetés a baromságainak az árát a dolgozókkal fizettetné meg! Ott még tudják, mi az érdekérvényesítés és gyakorolják is!
Aki Én
@Bringás: Figyelj drótszamár! A hazai ,,érdekérvényesítések" valahogy másképp csapódnak le nálad. Nem ezt nevezik kettős mércének?
Fura, hogy a távoli francia tüntetés meghat, a hazait kritizálod. De hát ha a hazait nem érted, miért értenéd a távolit? Na mindegy, már csak jókat mulatok rajtad. Végül is te csinálod jól. Semmit nem értesz magad körül, így nem is idegesíted magad feleslegesen.
Bringás
@Aki Én: Inkább veled kapcsolatban van olyan érzésem, hogy szemellenzőt viselsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.