Csak egy napig szerette volna megtapasztalni a tisztelni való magyar kultúrát az a kolumbiai egyetemista lány, aki városnézésre érkezett Budapestre. Ebből végül az lett, hogy Érden négyen elkábították és egy autóban megerőszakolták.

A még 2010-ben történt eset most került nyilvánosságra a Borson, miután sikerült elfogni a magyar állampolgárságú elkövetőket. A Budaörsi Járási Ügyészség 2016. május 10-én emelt vádat F. L. és három társa ellen védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, több személy által elkövetett szexuális erőszak és aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt.

A vádirat szerint a Németországban tanuló kolumbiai lány április 10-én a Népligeti Pályaudvarról akart eljutni Pozsonyba, de lekéste az utolsó buszt. Ezek után döntött úgy, hogy megpróbál stoppal eljutni Szlovákiába.

A vádirat szerint a lányt négy magyar férfi vette fel, és felajánlották, hogy ötven euróért elviszik. A nő beszállt az autóba, ám nem Pozsonyba, hanem Érdre vitték, ahol valamilyen "furcsa" kávét akartak megitatni vele, ám ő ellenállt, a kocsiból kiszállva segítséget próbált kérni. A vádlottak visszatuszkolták, majd altató-kábító hatású anyagot tartalmazó szénsavas itallal próbálkoztak, amitől az egyetemista elkábult.

Érd külterületén ezután levetkőztették, az egyik magyar férfi a kocsiban közösült a lánnyal, miközben a többi magyar a mellét fogdosta, később viszont ők is megerőszakolták, végül Budapestre vitték, és a XI. kerületben egyszerűen kitették a kocsiból.

Az ügyészség a jelenleg is előzetesben ülő magyar vádlottakkal szemben fegyházbüntetés, valamint közügyektől eltiltás büntetés kiszabását indítványozta.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Négy magyarállat erőszakolt meg egy külföldi diáklányt."
Nem migránsok voltak?
Mert a Királyi Tv-n orrvérzésik migránsoznak a Fidesszel együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@koszpeko: ..a gyógyszermegemlítéssel csak csökkenteni akartam azt a látszatot hogy valami más bajod lehet...
...és nem tudod hol élek..ez az érdekes az egészban...különben már pontos címet írtál volna. Az amivel itt próbálkozol az egy nagyongyenge rászedés akar lenni ezért nincs értelme tovább gyötörd magad.
..adó és egyebek...kérlekszépen itt sok olyan puszipajtásod van aki tudvalévőleg nem itt fizet adót, nem itt él nm itt szavaz és nem itt dolgozik, de azokkal ahogy látom inkább egyetértesz mint velem akiről semmit sem tudsz...,azok vajon azért nem sértik a bögyödet mert balfelé kolompolnak ?...ritka egy részrehajló felfogásod van.
Amúgy ez itt egy határok, adók és mindenegyebektől független, megnyilvánulásokat bárkitől elfogadó fórum, aminek vannak működtetői, moderátorai és minden olyan ügyelete akiknek ha nem megfelelő lennék már rég kiebrudaltak volna anélkül hogy neked tetszik vagy sem a jelenlétem.
...szóval mi is a bajod ?
koszpeko
@Csizmás Kond: Az,hogy otthon trollkodj.
Ne akard velünk is a gazdáid seggét nyalatni.
Nem itt élsz.
Fogalmad sincs mi van itt.
Nem a saját bőrödön tapasztalod.
De itt agitálsz.
Ott ahol élsz ott tedd.
Én nem tudom mi van nálatok s hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel.
Ahhoz meg igazán semmi közöd,hogy kivel értek egyet.
Ha annyira szereted gazdáidat akkor gyere települj át,élj itt.
Akkor lesz ezen a topicon bármilyen szavad.
Borsodi
Én csak azt kívánom legyenek a lánynak olyan testvérei akik ezeknek a Magyarnak mondott férgeknek átvágja a torkát,elég szomorú,hogy ilyen esetben sem lehet halálra ítélni őket!
Csizmás Kond
@koszpeko: ...lökött vagy...erre egyebet mondani nem lehet.
kepfeltoltes.hu/140629/Flet__www.kepfeltoltes.hu_.gif
...és mé te beszélsz gazdáról...:(
koszpeko
@Csizmás Kond: Ennyit tudsz?
Még a kép se jelenik meg.
Tényleg ennyire nem veszed észre magad?
percsi
Én kiheréltetnék minden nemi erőszakot elkövető állatot. Meggondolnák az állatok, hogy nőket támadjanak meg.
Már ott tartunk, hogy fényes nappal kényszerítenek nőket és gyerekeket autókba. Senki nem megy a segítségükre!!! Az emberek gyávák és közömbösek!
Ki tudok azokon akadni, akik azt írják, hogy miért ment arra, miért állt szóba... stb.
Támadás történt, mindegy, hogy hol és mikor. Minden embernek joga van megtagadni, hogy hozzáérjenek.
Akit kirabolnak, megszurkálnak, megvernek az is hibás, azért mert járkált az utcán?
Egy ismerősömet is megtámadták az utcán, hárman voltak, tűzet kértek, mikor mondta hogy nincs, mert nem dohányzik, belekötöttek. Szerencsére nem beszari alak, az egyik kapott egy pofont, azt elszaladtak.
Ezeket az állatokat keményen meg kell büntetni, le kell vágni a nemi szervét, nem pedig a jogaikat védeni, mert nincs nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.