Várhatóan júliusban nyitja meg Vajna Tímea a Mr. Funk névre hallgató fánkozóját Budapesten, az V. kerületben.

A nol.hu információi szerint a filmügyi kormánybiztos felesége Mr. Funk néven a Belváros egyik legfelkapottabb részén, a Szabadság tér és a Szent István Bazilika közelében, az Október 6. utca és az Arany János utca sarkán fogja megnyitni üzletét a nyár közepén.

Tímea asszony saját vállalkozásaként harangozta be a fánkozót, és a nyitást legfeljebb az amerikai partnerek hiúsíthatják meg. A tengerentúlról ugyanis még több engedély aláírását várják.

A leendő Mr. Funkban az amerikai típusú fánkok (donut) mellett bageleket is fognak árulni.

A Népszabadság kérdésére az V. kerület vezetése elmondta, az önkormányzatnak az épületben nem volt üzlethelyisége, így a fánkkereskedés gyors ingatlanhoz jutásához nincs közük.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Már előre sajnálom ezt a szegény asszonyt, aki át lesz itatva kajaszaggal mire este hullafáradtan le fog dőlni a napi robotban szintén megtörődött ura mellé.
És még ezektől a nehéz testi munkában elgyötrődött emberektől sajnálják az irigyeik azt az évi néhány tízmilliárdocskát? Hát ki, ha ők nem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Veleda
Magasról letojom a Timike fánkjait, ellenben az üzlet helységéhez jutás/ tulajdonjog/ bérleti díj/ okmányai jobban érdekelnek
Toby
Akki arra jár, legyen annyira magyar, hogy körbehugyozza a fánkoldáját ennek a megélhetési "jómunkásembernek"!
namihami
Már előre sajnálom ezt a szegény asszonyt, aki át lesz itatva kajaszaggal mire este hullafáradtan le fog dőlni a napi robotban szintén megtörődött ura mellé.
És még ezektől a nehéz testi munkában elgyötrődött emberektől sajnálják az irigyeik azt az évi néhány tízmilliárdocskát? Hát ki, ha ők nem?
nyanya001
Van miből, több milliárdot tesznek zsebre adózás nélkül,
hogy rohadna meg még az is aki ezt lehetővé tette ennek a
megélhetési bevándorlónak !
karma1
Egyaltalan, paripaarcu piszkafa termetu timcsike egyaltalan tud rola, hogy a lakas melyik reszeben szoktak kesziteni a fankot?
nyanya001
@karma1: Írd nyugotan, hogy lófejű a száját meg egy viziló is megirigyelhetné :D
Veleda
@namihami: Nem fog ő egyetlen fánkot- sem ledagasztani,- sem kisütni. Még letörne a körme:))
levarosbukta
Oké, én tudom hogy készülni kell arra az időre is amikor már nem lesz a télapó de miért pont fánksütődét?
karma1
@nyanya001: Igazad van, megse sertegethetem azokat a gyonyoru paripakat...:o))))
wagabund
és tessék mondani, a fánkozó közelében lesz parkoló, ahol legelább az ország minden szegletéből ideérkező kiváncsi fánk-kedvelők megállhatnak a vásárlás idejére..sőt, a turistabuszok is beállhatnának?...remélem hirdetve lesz mindenhol ejrópában(is)
végre divat lesz az itteni rendőrök között is a fánkevés zacskóból...mert a filmekből tudom, hogy az nem is rendőr, aki nem eszik fánkot..
:-).
namihami
@wagabund: Nem divat, kötelező.
A Szolgálati Szabályzat 1. pontja fogja tartalmazni. Persze csak addig, amíg a Pintér lesz a bandagazda.
volvós
Elöl fánk, hátul meg 3-4 szeparé, ahol a pénzes
" vendégek " ( kiváncsisága ) ki lesz ELÉGÍTVE...
Azért kiváncsi lennék az V.ker Ingatlanszerzödéseire,
az adás-vételire, és a NÉHIB engedélyeire...
A NAV és ÁNTSZ lefizetett ellenöreire...
Toby
@namihami: Egy percig se gondold, hogy majd őpinasága hagyja, hogy beivódjon az olajszag nemes testnyílásaiba - rabszolga melósok fognak fánkozni, húgyért-szarért!
namihami
@Toby: Szégyelld magad.
Ugye Te se gondolod, hogy egy ilyen, a szegényekért és elesettekért mindenét feláldozó mártír majd hagyja, hogy valaki helyette robotoljon, akár minimálbérért is.
Én biztos vagyok benne, hogy ott fog állni az olajszagban és a drága kis kacsójával fogja a tésztát dagasztani, keleszteni és szaggatni a forró olaj fölött.
És ebben hűséges társra fog lelni az Ő kis hugicájában, aki szintén oroszlánrészt fog vállalni a családi sütöde indításában és felfuttatásában. Na ugye???
Veleda
@levarosbukta: 13.09 Magyar szalagos fánkot is süthetne,(esetleg lekváros buktát) de itt a biznisz az amerikai fánkban van, a Mr. FUNK-ban. De ehhez persze még kell az amerikai engedély is:))
Ez éppen olyan, mintha valaki Amerikában magyar védjegyű sütiket árusítana. (zserbó, dobos torta, kürtős kalács)
Toby
@namihami: El is szégyelltem magam...hogy nem keményebben fogalmaztam a bíborban-bársonyban tamponált, használt árucikkel kapcsolatban.
eszegfu
Nem tudom "szegény feje" mit választ munkahelyének: casting cégét, esetleg a gyémánt üzletet, vagy most a fánkozót... nem egyszerü!:)))
papa.49
@eszegfu: Ez pont annyira az ,,ÖVÉ,, mint a gyémánt bolt, kiderült hogy egy izraeli pacáké, aki már évek óta tervezte, hogy nyit egy ilyen boltot Pesten is a világban lévő 20 mellé)))))))))))))
eszegfu
@papa.49: Nem követtem az "üzletasszony" pályafutását... nem is értem, akkor miért kell ilyenekkel dicsekednie, hogy "saját üzleti vállalkozása"?! Egyrész, akinek akár 1 vállalkozása is volt, az tudja: 1-2 évi bizony csak küzd mindennel, nemhogy ujabbakat "gründoljon". Ha pedig nem az ővé, akkor meg simán hazudik, csak azért, hogy lássuk milyen jó is neki, mi mindent megtehet, amiért más évekig dolgozik, vagy csak az irigységünkre hajt... nem tudom. Több szót nem is érdemel ez a nő...
papa.49
@eszegfu: Ahogy mondod csak az igazság az hogy ha hallok, vagy olvasok valamit általában pontosan megragad bennem, és mikor jön a következő hazugság már forr az epém miatta!!!
eszegfu
@papa.49: Nekem általában nem "ragad" meg...már pont gondoltam, hogy csinálok, valami emlékkönyv félét és ott gyüjtetném ezeket a remek "történeteket".:)))
kamazuka
Ki a fánkot szereti,rossz ember nem lehet!
papa.49
@kamazuka: Ezzel úgy vagyok nekem nem mindegy kicsinálja a fánkot)))))))))
papa.49
@eszegfu: Nem rossz elképzelés, később kiadhatod mint ,,Timcsike összest,,))))))))))))
Törölt felhasználó
Ráhel után szabadon, valahogy boldogulni kell ebben a cudar világban..Ennyi tanulás, véres munka és a vállalkozáshoz felvett hitel csal ,meghozza a gyümölcsét...:)
kamazuka
@papa.49: Senki sehol nem állított olyat,hogy Neked akar fánkot sütni.A cikkből kiderűl.
a tényekre szorítkozva.
B. L. P.
Én meg szentül azt hittem, hogy inkább a kolbász fronton fog kiteljesedni a kreativitása.
kkalman
Mi történt? Csak nem kiderült, hogy a nemzethy hörcsögnek a sok tolvajlás mellett semmije sincs, és kell a megélhetéshez egy Mr. Fuck, izé Funk?
tda
Ha az éhhalál szélén lennék, akkor sem mennék oda egy morzsáért sem.
Nem kell ezektől semmi!

vajna, soha nem nézem meg újra egy filmedet sem!
Nem kell tőled semmi, vágod!
Savval öntöttem le mindent, ami rád emlékeztet kicsit is.
Rambo?
Kuka.
Terminátor?
Kuka.
Hagy csak a legnagyobbakat említsem.
Egyébkén min a két film emberszeletlen.
Máshogy: Nincs benne semmi emberség.
Kuka.

Ahogy az is amit művelsz itt minálunk haza jöttként.
Kuka.

És a te Istened szerint vagy kuka!
Vágod,kivénhedt buzi!? (hogy hetero vagy, az senkit nem érdekel, Istent sem, te csak szimplán rossz ember vagy úgy, ahogy vagy!)
Milyen az unokáddal dugni?
Mesélj erről valamit a következő Terminátorban, te buta magyar paraszt.
papa.49
@kamazuka: Nem is fog a löttyed luvnya egyetlen fánkot sütni abban biztos vagyok, nekem se de másnak se))))))))))))))))))
nezelodo
Elég nagy a pofája a messziről jött urának, be kell tömni valamivel...
papa.49
@tda: Egy valamit ne feledj NEM Ő VOLT A RENDEZŐ, CSAK A PRODUCER, magyarul ő adta a pénzt, a filmhez semmi köze, ha jó, ha szar!!!
Nil
z ajtóval szemben kell egy kamera - aki bemegy azt a fidesz bukása után bűnrészességért, bűnsegédként el lehet majd ítélni, mert normális ember oda be ne teszi a lábát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.