A BKV dolgozók szakszervezete újra megpróbál tárgyalni a cég vezetésével, hogy a dolgozóknak ne kelljen hordaniuk az új, műanyag formaruhákat, mert azon túl, hogy az új nadrágok nem néznek ki valami jól, a nyári melegben a műszálas cuccokban egyszerűen megsülnek a BKV-sok – írja a 444.hu.

Az ócska minőségű alapanyagok miatt tavaly decemberben a BKV egyszer már leállította a formaruhák átvételét, mert a mikor megvizsgáltatták az anyag összetételét, kiderült, hogy a gyártó nem teljesítette szerződésben vállalt feltételeket.

A ruhákat gyártó cég akkor azzal a bravúros magyarázattal állt elő, hogy nem a kabátok minőségével volt gond, csak a címkékkel, ebből adódhatott az eltérés. Később mégis az alapanyagok gyártójára fogták, hogy eltértek a szerződésben megállapított összetételtől.

Rárohad a BKV-sokra a pocsék műanyag formaruha

A pocsék minőségű ruhák miatt a BKV vizsgálatot is indított, de a nyár elején újra olyan minőségű formaruhákat tettek kötelezővé a BKV-soknak, amiket nem voltak hajlandók hordani: többen arról beszéltek, hogy félnek, „rájuk olvad” a műszálas ing vagy nadrág/szoknya.

A Közlekedési Dolgozók Szakszervezete májusban újra bevizsgáltatta a formaruhákat, amiből kiderült, hogy a nadrágok címkéin feltüntetett 40 százalék helyett csak 33 százalék pamutot tartalmaztak.

Ha valaki lelépne a cégtől, ezekért a darabokért olyan árat kell fizetnie, mintha a legjobb minőségűt venné meg a boltban. A kabát ára 52 857 forint, a nadrág pedig 13 144 forintba kerül.

További részletek és fotók erre.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Valakik nyilván megszedték magukat a ruha mutyiból! Hogy sülne rájuk ez a sz@r!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Desischado: Nem nagyon kell találgatni kinek van ekkora kapacitású varrodája, hát a fosőr feleségének, annak idején a söndörök ruháit is ott varrták horribilis pénzért...
1magyar
65 % pamuttartalom feletti anyagokat engednék csak a piacra. Borzalmasak a műanyag ruhák, a sötétben világítanak ha elektromos készülék előtt mozgatjuk.
Desischado
@papa.49: Hidd el, ezt én is tudom! Rájuk adnám, kb 40 fok melegben, hadd rohadjon rájuk!
36
Kici kínai, ócón medvarja.

Istenem, pedig voltak ruhagyáraink. Keresztanyám az egyik ilyen ruhagyárban dolgozott. Keresztapámnak, voltak is olyan kabátjai, öltönyei, hogy csak na.
36
13 ezer forint-ból, strapaíró és kiválló anyagú farmer nadrágot, az 53 ezer forint-ból, pedig, szőrmés, teljes hosszú parkát lehet venni.
szaboria1
Ezeket az árakat ki találta ki mert nagyon úgy néz ki mint a lefoglalt kínai cuccok csak ép felcímkézték BKV felirattal. Az ing amit ma bemutatott az RTL híradó 2 éve itt nálunk árulta a kínai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.