Korábban megírtuk, egy internetre felkerült videón az látható, hogy egy fiatalember a budapesti 1-es villamoson üt és rugdal egy idős embert.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint ma a bíróság elé állították a 25 éves férfit, aki tettét elismerte – tájékoztatott a Blikk. A bíróság az interneten terjedő felvételeket is bizonyítékként értékelte, de ez sem volt elég ahhoz, hogy a garázda rács mögé kerüljön.

D. Zsoltot bíróság hétfőn 10 hónap fogházbüntetésre ítélték, melynek végrehajtását a bíróság 1 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztette. A döntés jogerős, az érintettek az ítéletet tudomásul vették.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
A bírót kellene végig lökdösni a termen --hátha felismerné a testi sértés, s a tettlegesség tényét.Nem lennék meglepődve,amennyiben-mondjuk a házelnök rokona lenne a szemétláda!A stílus hasonló!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@perfekt: A nagyobb kisebbséghez tartozik. Mégis mit vártunk? A sikkasztó flórit is felfelé buktatták.
wagabund
a verekedő barátnőjét felterjesztették a " leghitelesebb igazmondó" díjra...de előbb meg kell tanulnia leírni a nevét...
Jozefina
Ez az ítélet nem az elrettentést célozza! Holott egy ítéletnek arról kellene szólni, hogy hasonló esetek ne forduljanak elő. Minimum két év letöltendő járt volna érte!!!
simmering73
Tehát enyhítő körülmény ha valaki drog vagy alkohol hatása alatt cselekszik. Értem tisztelt fideszes bíróság.
rackabajusz
@Dr plágium: Meg csak nem is kell kisebbseghez tartoznia...Vannak egyenlok az egyenlobbek kozott.
Szvsz tobb embernek kellene elokapnia a mobiljat, es videora venni amikor eszlelik, hogy egy "emberszabasu" lerohan es utlegelni, rugdosni kezd, bantalmaz egy masikat.
Sajnos az ilyen mentalitasu csocselek jon majd a (jelen nem volt) haveri korrel, es hazugsagokkal alatamasztva, hogy az ugy volt, hogy a nema leuvoltotte, a vegtaghianyos megpofozta,es megrugdalta, tovabba ugy kezdodott, hogy o csak visszautott.
Legalabb elviekben figyelembe vette a biro a videot (ma M.o-n mar ez is "nagy szo")
rackabajusz
@simmering73: Volt sun, aki arra hivatkozott, hogy egy lerohanasos bantalmazasban nem szondaztatja meg a(z altala ismert) reszeg elkovetot, mondvan, hogy az nem a volan mogott ult reszegen, innia meg szabad. (Nem az ivassal, hanem a vele jaro, masokat abuzalo magatartassal, ad-hoc bantalmazassal van a problema)
Jeleztuk neki, hogy ismereteink szerint az alkoholos befolyasoltsag igenis sulyosbito korulmenynek (kellene) szamit, es ennek dokumentalasara, kerjuk, hogy vegye elo a szondat, es (haver/nem haver) szondaztassa meg az elkovetot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.