Miért pont az én fiam? – ezt kérdezi folyamatosan a müncheni vérengzésben megölt 15 éves magyar fiú apja.

Roberto az apjával is járt többször abban a gyorsétteremben, ahol őt, a barátnőjét és a legjobb barátját is megölte a német-iráni gyilkos. A férfi azt is mondta, a fia teljesen magyar, csak Münchenben éltek a magyar édesanyjával a szülők válása óta. És már csak az az egy vágya van, hogy Robertot Magyarországon temethessék el – nyilatkozta a TV2-nek.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes, orban viktor sem rohan , hogy mondjon nehany vigasztalo szot Roberto szuleinek. Ader janos sem, de amugy senki sem.
Kb. ennyit er egy magyar elet a "nagy riogatos"-nak - ha nem tudja felhasznalni az esetet a sajat hulyesegeihez, akkor mar nem is erdekli a dolog.
Ettol fuggetlenul nyugodjek bekeben szegeny gyermek.

Merkel is maganlevelben szolitja meg az elhunytak hozzatartozoit - tanult a nagy dakotatol, Somlonak, Esterhazynak ugyanigy rohant orban reszvetet nyilvanitami...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@teuton: Sőt, akiket visszavesz, azokat az ország önköltségen fogja hazadeportálni.

Tudom, ismerem a story-t.

Amúgy még mindig amnéziás vagy?
Vagy túl leterhelt a 2 bit?
teuton
@Szókrakész: Jobb lenne, ha a sertgetesek helyett olvasni tanulnal meg, vagy analfabeta akarsz maradni? propeller.hu/itthon/3232662-orban-minden-nalunk-regisztralt-migranst-visszaveszunk-ausztriatol?utm_source=mm-2016-07-26&utm_medium=email&utm_campaign=Orb%C3%A1n%3A%20Minden%20n%C3%A1lunk%20regisztr%C3%A1lt%20migr%C3%A1nst%20visszavesz%C3%BCnk%20Ausztri%C3%A1t%C3%B3l
Akit pedig regisztraltak, azt sehova sem lehet mar "hazadeporttalni", ezt jol megmutatta a az EU-birosag legutobbi itelete a szir menekült ügyeben. Ja, es nehany tizezer euroba került... Ki is kellett kifizesse es miböl? Na ezt akkor most szorozd be ugy 30-50ezerrel... Te szivesen fizethetsz, de Orbanod es a birkamenet biztosan 1 fillert nem fog leperkalni belöle. mert ugye hoztak a többsegükkel olyan törvenyt is, hogy a bünteteseket közpenzböl lehet fizetni, amit te is biztosan csak helyeselsz! Összeszamoltad mar ez hany milliard forintot jelent evente?
Szókrakész
@teuton: Én a 2 bitedet nem akarom extra terhelni.
De segítek!
Anno írtam, hogy:
Hanyagolj!!!

Most a hanyagolj melyik részét nem érted?
karma1
@Yoda69: Hmmm,... Ki volt az a tortenelmi szemely, aki azt emlegette, hogy "csak a halott indian a jo indian?"
Egyebkent mar volt egy torpe a kozelmult tortenelmeben, aki a zsidokban latta a potencialis veszelyt, es valami hasonlo barom elvet vallhatott, bar tobbet a Mein Kampf-bol...
Agyament bunozok minden korban eltek a vilagon.
Az, hogy most sokkal hatasosabban tudjak irtogatni a velt ellenseget, csak annak koszonheto, hogy a technika szeduletes fejlodesen ment keresztul. Surubben es kozelebb is elunk egymashoz, belelogunk egymas eletterebe, mert 7 milliard ember az nem annyi, amennyi volt az en szuletesemkor, hanem tobb mint 300 %-kal tobb.
Megszokni nem lehet - nem is szabad - de sajnos tudomasul kell venni.
Miert nem orulnek annak az emberek, hogy nincsenek jarvanyok, feketehimlo, pestis, spanyolnatha, verbaj, TBC, szaj- es koromfajas, ami a kajat irtogatta, vagy egyeb. Sikerult legyozni az ebolat, a madarflut, most epp a Zika van teriteken, de lehet ellene vedekezni.
Az emberi gonoszsag es hulyeseg ellen viszont sehogy.
Az ember az egyetlen eloleny, amelyik bebortonzi a fajtarsat, itelkezik folotte. Sokra vittuk az evolucioval, ahogy elnezem.
karma1
Azert ez a foto a kitort oldalso autoablakkal felvet bennem nehany kerdest... Az elso videon a Meki elott teljesen vilagosan lehetett latni, hogy a csavo megall egyhelyben, es a 9 lovest gyors egymasutanban gyalogosok ellen koveti el. Hogy jott be a kepbe ez az auto, plane oldalrol? Van ra valami magyarazat a rendorseg altal?
Mindettol fuggetlenul enelkul is oriasi tragedia.
teuton
@Szókrakész: Eleg gyenge erveid vannak az olvasas es ertelmezes ellen - vagyis semmi... De mocskolodasokra azert mindig telik, igazi MAGYAR vagy, legy büszke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.