Egyszerű hazugság, hogy a Fidesz ki akarja vezetni az országot az Európai Unióból - mondta a Fidesz frakcióvezetője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Szerintem meg az a hazugság, amit pár napja delirált Kószapocok, aki szerint a Fityisz megszüntette (!) a korrupciót.
Pöpec
Ajaj, forint árfolyam...
"Az alapvető értékeivel az Európai Uniónak messzemenően egyetértünk" - ezért lopunk ezerrel. Ezért folytatnánk vitát a halálbüntetés tilalmáról, ezért helyeztük hatályon kívül az Alkotmánybíróság összes demokrácia-értelmezését kibontó határozatát, ezért söpörtük magunk alá az összes addig független államigazgatási szervet, és ezért tervezzük illiberálisra berendezkedésünket. Segítenek majd a kopaszok, mint eddig.
Barom vagy, kupakos. És hazudsz mint a vízfolyás.
Csodálkozó
Szerintem meg az a hazugság, amit pár napja delirált Kószapocok, aki szerint a Fityisz megszüntette (!) a korrupciót.
Perwool
Nem bameg, de addig ócsárolja Brüsszelt, hogy kivágnak bennünket mint macskát sz...ni.
Végül is Brüsszelt lehet naponta kiosztani, míg rá nem unnak, hogy a balkáni szintre süllyedt ország ura pattog. (gazdaságilag Albánia van mögöttünk) Az Unió nem fog befalcolni az éhbéren nyomorgó 8-9 milliós magyar piacért! Olcsó bérmunka meg akad máshol is...
Előbb-utóbb ráunnak, hogy odaszartok ahonnét esztek!
solidedge
Ha az EU szétesik nincs miről beszélni. Ha nem, akkor a kormány szeretné ha nagyobb mozgásteret kapna. A fontos jogköröket szeretné saját maga gyakorolni, hogy a diktatúrát szilárdabbá tegye. Ezért végez bomlasztó hadműveletet az EU ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.