Újabb elképesztő anyaggal állt elő az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonában álló TV2: a Tények Extrában arról számoltak be, hogy egy elmélet szerint Angela Merkel német kancellár és Theresa May brit kormányfő is az illuminátus rend tagja, amely világuralomra tör.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ez semmi..! Nálunk egyszer a Parlament üléstermében a KDNP-és Pálfy illuminált állapotban vett részt a vitában. A mozgáskoordinációja árulta el...:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@eugen4402: 16:17 Mit mondjak... most "meginogtam"... rájöttem: tényleg sokkal kevesebbet tudok a "világ titkairól", mint az gondoltam... ugyhogy kénytelen leszek átmenni "rettegőbe".:)
eugen4402
@eszegfu: Egy ideje már ki nem állhatom a háromszögeket... A rohadt illuminátusok megutáltatták velem. Meg a hülye ó-egyiptomiak is rakhattak volna a piramisok csúcsára gömböt, vagy turulmadarat..! De nekik a háromszög kellett, akárcsak Pitagorasznak, aki jobban tette volna, ha pl. a trapéz belső szögeit vizsgálja. Elegem van az illuzionistákból, Angela Merkel és David Copperfield mondjon le..!!! :-)))
Szókrakész
@eugen4402: Inkább Dévid Rézmező tűntesse el Angela Merkelt!!!
eugen4402
@Szókrakész: Már megbocsáss, de egy kancellár-asszonyt nem lehet eltüntetni, mert rögtön feltűnne a hiánya. Élő elefántot el lehet, mert van belőle bőven. Utasszállító repülőgépet is el lehet, mert annyi van belőle, hogy már egymástól nem tudnak repülni...
Szókrakész
@eugen4402: Miért, ha eltüntetnék, Németországban azonnal kitörne a demokrácia, elfogynának a migráncsok?!?!?!
eugen4402
@Szókrakész: Könyörgöm, nyugtass meg: ugye nem egy Weimar II.-re gondoltál?
Mert akkor inkább jöjjön a százmillió migráns, vagy végeláthatatlan sáskajárás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.