Újabb elképesztő anyaggal állt elő az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonában álló TV2: a Tények Extrában arról számoltak be, hogy egy elmélet szerint Angela Merkel német kancellár és Theresa May brit kormányfő is az illuminátus rend tagja, amely világuralomra tör.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ez semmi..! Nálunk egyszer a Parlament üléstermében a KDNP-és Pálfy illuminált állapotban vett részt a vitában. A mozgáskoordinációja árulta el...:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
glorianna
Nu, a tv2-nél sem hülyülnek már meg.
namihami
És a lábtartása pedig igazolja, hogy egyben a szabadkőművesek is tagjaik között tudhatják.
eugen4402
Ez semmi..! Nálunk egyszer a Parlament üléstermében a KDNP-és Pálfy illuminált állapotban vett részt a vitában. A mozgáskoordinációja árulta el...:-)))
Szókrakész
Ha nem azok lennének, akkor a politika közelébe se férhettek volna.

Ez már köztudott tény.
Szókrakész
@namihami: Sőt a lábtartása igazolja, hogy a szabadkőműveseket is a végtagjai között tudhatja.
Csizmás Kond
Az ilyen spekulatív kitalációknak nem vagyok híve de a saját szavaival mondta hogy egy tőkeorientált gazdaságpolitikai rendszer híve, ahol a nagytőkés a multi határozza meg az irányt és az elvet.
..annak a neve pedig tőkésanarchia.
silber13
@Szókrakész: Na meg a fülai..! Ahogy azok mozognak...Hát az kész lebukás!!Mint ahogy lebukás a csatorna munkatársainak szellemi színvonala is.
namihami
@Szókrakész: Akkor a jelek szerint a világ nőinek nagy része szintén szabadkőmüvesnek tudható be. Nem???
Egyébiránt, a természet arra teremtette azt a bizonyost.
bencemacska
A TV2 színvonala és Merkel talpa közötti távolság mutatja - sajnos - a nézőik műveltségét!!!
Hellcat
Na ezzel most vett a TV2 egy mély levegőt és alámerült a pövegödör aljára.
Nil
Jézusom! A nagyanyám az illuminátusok tagja volt!
RonaGyuri
Hogy mit lehet kiolvasni egy kéztartásból (egy nagy titkot a médiában szerepléskor???) mit lehet kiolvasni, arról fogalmam sincs.Azt azonban nagyon pontosan tudom, hogy az ilyen műsorokból mi következik egyértelműen! =))
silber13
Az egészTV.2-es csapatot be kellene léptetni a flagellánsok táborába!
eszegfu
A büdi életbe! Akkor én is az vagyok! Elég sokat gesztikulálok és amikor észreveszem, pontosan ezzel a kéztartással "állitom" le magam...
Aki Én
Ha ennyire fontos a kéztartás és a viselkedés, miért nem elemzik a nemzeti vajdáét. Ott van anyag bőven.
jancsipapa
Miért kéne ehhez a pont kéztartását figyelni . Nem elég az intézkedéseit ?
solidedge
Kedves TV2. Mindenki beszél hülyeségeket. De ilyenkor nem szerencsés sok ember képébe mondani a kamerák előtt.
Szókrakész
@namihami: Hidd el, sok szabadvakoló nő van.
Az egyiptomi ISIS, vagy Istar, Astarte, Ashtoreth, ... kell nézned.
Nem véletlen erőltetik most a nők sszerepvállalását magas pozíciókban.

De majd egyszer leírom.
Hellcat
@Aki Én: Ahhoz az elemzéshez orvos kéne...mezei fideszseggnyaló riporter nem elég :)
Eriksson
Illuminátusok? ...háááát... Valami biztos van, hacsak nem maszkabálon készültek ezek a képsorok.
Hogy Merkel Kőmester lenne? Nincs kizárva, mert saját két szép szeme nem adna akkora hatalmat neki, hogy azt művelhesse büntetlenül a világgal, amit éppen művel.
Veleda
Marhaság. Aki sokszor tart beszédet, vagy előadást annak szüksége van egy pillanatnyi szünetre, levegővételre. Ilyenkor rendezi a gondolatait, és már előre koncentrál a következő "szakaszra". Sok ilyen apró jel van, beharapja az ajkát, vagy megnyalja a száját, esetleg megigazítja a haját, de ezek önkéntelen mozdulatok, a feszültséget is oldja.
Sok férfi van aki az újjai között forgatja az örökíróját, van aki babrál valamivel.
Nem hiszem , hogy Merkel asszony a világuralomra törne, na annyira nem áll jól a szénája:))
bencemacska
@Aki Én: ma, 11:11
Íme egy a sok közül, szerintem úgy áll, mint ahogy a nemzet sírjánál a temetést végző pap!

static.168ora.hu/db/07/18/orban-meszaros-139665-d00024718ecc4234e9314.jpg
desert
@eszegfu: Ejnye-bejnye, gyanús is voltál már az elő pillanattól kezdve... és az sem mentség , hogy magad sem tudtad magadról... :)
Ha legközelebb jön a mutti, remélem valami vajnatv-s "nagyágyú" őt is eligazítja, tudja már meg kikhez tartozik!
Aki Én
Az biztos, hogy gyakran tartja így a kezét. De ha létezik a dolog és csak találgatunk, akkor már mindegy.
Lehet, hogy a pillanatragasztó a bűnös
www.topviccek.hu/Thumbnails/851.w-354.4.h0.q100.jpg
Hellcat
@Aki Én: De ez mióta háromszög??? Egyébként meg ezzel szoktak poénkodni, hogy Merkell jobban tenné ha nem játszana a pillanatragasztóval mert mindig így marad a keze :D
simmering73
Nálunk meg a csuti a nyelv nyujtogatásával a skizofrének rendjébe tartozik Grazba.
eszegfu
@desert: Mindig is sejtettem, hogy valami nagy-nagy "világszervezethez" tartozó vagyok! Csak azt nem értem, hogy mit is keresek még itt, ebben a kis faluban?! Biztos én vagyok a "belső, rejtett tartalék", amit Varga Mihály is szeretne "kiaknázni"... de neki nem hagyom magam!:)
eszegfu
@Aki Én: Bocsánat, de én nem hiszek az ilyesmiben... Az 1 dolláros kb. 200 éve létezik ebben a formában (mindentlátó szemmel) és azóta nem tudták "leigázni" a világot és egyetlen ember, vagy csoport nem ragadta magához a "világhatalmat", ha már ezt magyarázzák bele ebbe a jelképbe... ehhez tulságosan "földhözragadt" vagyok. Még az is eszembe jutott, hogy a gyerekeim és az unokáim, amikor kicsi korukban rajzoltak és a papirokra girbe-gurba vonalakat, meg körhöz hasonló pacákat rajzoltak, majd elmagyarázták, hogy ez egy ló és hol a feje, lába, stb. ...vagyis ők látták, én meg nem...
eugen4402
@eszegfu: Pedig lehet benne valami... Nekem a veszélyt-jelző KRESZ táblák voltak gyanúsak már régen. Akik kirakják őket, azok a jövőbe látnak? Vagy honnan tudják előre, hogy ott hegyomlás lesz, vagy szarvas ugrik elém..?
De ugyanilyen rejtély az is, hogy amikor a hidakat építették, honnan tudták előre, hogy valamikor majd arra folynak a folyók..? Semmit nem tudunk a világ titkairól. :-)))
Szókrakész
@eszegfu: "Bocsánat, de én nem hiszek az ilyesmiben... Az 1 dolláros kb. 200 éve létezik ebben a formában"

200 éve minden bank saját dollárt nyomott.
Volt vagy 200 belőle.
Ebben a formában Roosevelt(szabadvakoló, 33 degree) óta létezik.
Szókrakész
@Hellcat: Csak titokban azt mutatja, hogy mekkora "kéménycső" van alatta.
Tódor
...és akkor megjöttek az ápolók...
eugen4402
@Mirabilis: Látod, az is megfordult a fejemben, de illúzió lenne, ha azt hinném, ekkorát tévedhetnek egy ilyen jónevű cégnél, mint a tv2...:-)
micfild
@eugen4402: haha... Vityka meg a skrizofén -rend tagja.. őt meg a szájmozgása árulja el. Azt miért nem mondja be a tv2???
micfild
@simmering73: látom egy rúgóra jár az agyunk...csak én ma reggel láttam meg a cikket.
eugen4402
@micfild: Van rosszabb beidegződés is. Sokan nem tudják, mit kezdjenek a kezükkel, ha rájuk szegeződnek a kamerák, a kancellár-asszony pl. ezt a fura (szögletes zárójel)-kéztartást "vette fel", de még mindig jobb, mintha a nyelvével viaskodna, vagy mindkét kezét zsebre dugva az ágyékát masszírozná...Vajon ez milyen rend..?
micfild
@eugen4402: Hát..én és simmering is írtuk, hogy ez a skrizofén -rend.
többen is tagjai a mai parlamentből az üldözésimánia-rendnek és túl sokan a mindentlopjunkel-rendnek. van aki mind a kettőnek egyszerre.
nevemnick
Ottó mesélte…
,,…két hete egy nagyobb társaság kerti partiján jártam meghívottként, ahol érdekes dologra lettem figyelmes. Két-három óra után egyre többen kiváltak a csoportból, és magányosan hosszabb-rövidebb sétára indultak. Megfigyeltem, hogy ökölbe szorított kézzel, kissé meggörnyedt háttal megálltak egy rövidke pillanatig, majd egy kis elégedett mosollyal az arcukon, lassan visszavonultak a társasághoz. Kezdett gyanússá válni a dolog… Vajon milyen titkos szertartás része lehet ez a félrevonulás? Figyeltem, hogy látok e még valami különleges megnyilvánulásokat, árulkodó mozdulatokat, de nem tehettem sokáig, mert az ebédre elfogyasztott babgulyás tette a dolgát, így hát félrevonultam és összeszorított farpofákkal és öklökkel halkan pukiztam egy párat…”
Így születnek a legendák…
eszegfu
@Szókrakész: 20:21 Kösz. az információt, nyilván én emlékszem rosszul... Ettől még a véleményem nem változott: nem hiszek ebben a dologban...
eugen4402
@micfild: A tünetet közül ne hagyd ki az alap-jelentést, a hasadt szellemet. Konyhanyelven ezt nevezik "pávatáncnak".
micfild
@eugen4402: Elég vaskos dosszié lehet a kórházi vizsgálatok és kezelések dokumentációja.
eugen4402
@micfild: Jaj, ilyeneket ne is említs. Most még titkosak az orvosi akták, de valamelyik nap félfüllel azt hallottam, hogy lazítani akarnak a szigorú törvényen.
eszegfu
@eugen4402: 16:17 Mit mondjak... most "meginogtam"... rájöttem: tényleg sokkal kevesebbet tudok a "világ titkairól", mint az gondoltam... ugyhogy kénytelen leszek átmenni "rettegőbe".:)
eugen4402
@eszegfu: Egy ideje már ki nem állhatom a háromszögeket... A rohadt illuminátusok megutáltatták velem. Meg a hülye ó-egyiptomiak is rakhattak volna a piramisok csúcsára gömböt, vagy turulmadarat..! De nekik a háromszög kellett, akárcsak Pitagorasznak, aki jobban tette volna, ha pl. a trapéz belső szögeit vizsgálja. Elegem van az illuzionistákból, Angela Merkel és David Copperfield mondjon le..!!! :-)))
Szókrakész
@eugen4402: Inkább Dévid Rézmező tűntesse el Angela Merkelt!!!
eugen4402
@Szókrakész: Már megbocsáss, de egy kancellár-asszonyt nem lehet eltüntetni, mert rögtön feltűnne a hiánya. Élő elefántot el lehet, mert van belőle bőven. Utasszállító repülőgépet is el lehet, mert annyi van belőle, hogy már egymástól nem tudnak repülni...
Szókrakész
@eugen4402: Miért, ha eltüntetnék, Németországban azonnal kitörne a demokrácia, elfogynának a migráncsok?!?!?!
eugen4402
@Szókrakész: Könyörgöm, nyugtass meg: ugye nem egy Weimar II.-re gondoltál?
Mert akkor inkább jöjjön a százmillió migráns, vagy végeláthatatlan sáskajárás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.