A Demokratikus Koalíció szerint amennyiben az október 2-i kvótareferendum érvénytelen lesz, akkor Orbán Viktor miniszterelnöknek vállalnia kell a felelősséget és le kell mondania.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A Fidesz nem fogja elbukni a népszavazást. A közmunkások a kötelező sorozás előtt kötelező népszavazáson fognak részt venni.
Hellcat
@solidedge: Meg fogja oldani a fitymasz hogy számukra kezdező módon alakuljon a szavazás.
@Sziszifusz: Egyetértek...nála jobban senki nem ragaszkodik a hatalomhoz.
wagabund
@Sziszifusz: minden szót a számból vettél ki...

-Lemondani? olyan nem fordulhat elő! fiúk! tudjátok a dogotokat...csak megismételm: a szavazás nyolcvan százalékos részvétel mellett kilencven százalékos nem lesz..gyengébb eredményt nem hozhattok ki...értve vagyok?...
-elmehettek!
percsi
Sajnos igazatok van, orbán marad! Az emberek többsége 2014-ben nem ment el szavazni, ezért nyert a fidesz. Bezzeg most fognak! Miért is?
Mert mindenki fél a migránsoktól, illetve a terrortámadásoktól, ami érthető, csak sokan azt nem fogják fel, hogy ha a terrorista robbantani akar a hazánkban, akkor robbantani fog, ezt még orbán viktor sem fogja tudni megakadályozni. Az is érthető, hogy nem akarunk keveredni ezekkel az emberekkel, akármennyire is sajnálom a háborús övezetből menekülőket, más bolygóról jöttek, nem tisztelik a befogadóikat, nem közénk valók, van bőven bajunk nélkülük is. Örömünkre, vagy bánatunkra a migránsok nem a jó és széphazánkban akarnak letelepedni! Tehát nincs szükség a szavazásra.
Egy szomszédom azt mondta, hogy örülnék, ha az orbán megbukna, de annak nem örülnék, ha a másik kormány tízezrével beengedné ezeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.