Különböző intenzitással ugyan, de továbbra is folyik a gondolkodás a főváros kerületi beosztásának módosításáról – mondta Tarlós István főpolgármester a Népszabadságnak.

A napilap azután kereste meg a főpolgármestert, hogy a tusványosi szabadegyetemen fővárosi fideszes polgármesterek Budapest közigazgatási szerkezetének átalakításáról beszéltek.

A Népszabadság pénteki számában Tarlós István azt mondta: az átalakítási koncepciók részletei nincsenek kidolgozva. Az alternatívák között említve elmondta, tudomása van arról, hogy létezik egy térkép, amellyel azt mutatták be, miként lehet a kerületek számát 23-ról nyolcra vagy akár hatra csökkenteni.

A főpolgármester véleménye szerint Budapest súlyának, közigazgatási szerepének eldöntése a fő kérdés, és mintha még ez sem dőlt volna el véglegesen.

Tarlós István a napilapnak azt mondta, tény, hogy a változtatási szándék mögött a pragmatikus városvezetési szempontokon kívül közrejátszhatnak pártpolitikai, hatalomgyakorlási szempontok is.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Én meg belebarmolnék a tarlós pofájába. Mondjuk egy szívlapáttal. Akkor kellett volna mikor üvöltve hazudozott hogy független. A város kb. a háború után volt olyan állapotban amióta ez a szarházi tróger májerkodik. Egyen szart, és szarjon sünt, és nőjön köröm a csoffadt kis pöcsére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ez tipikusan fütyiszes mód, mindent szétverünk amihez odaférünk, sarlós Isti takarodj)))))))))))
Hellcat
1-2 napja valaki itt pont beírta, hogy "figyeljétek meg át fogják variálni a kerületeket is a választási csaláshoz" Hát ittvan.
Jozefina
orbán kiadta az ukászt!!! az ellenzék vezette kerületeket be kell integrálni a fideszesbe. Ez az idióta meg végrehajtja!!! Miért nem zavárják már el őket bele a "dunnába"???
gru
Tarlós, te nem vagy keresztény.
Sokszor hangoztatod ezt, de hazudsz.
Magadnak és másoknak is.

Primitív bunkó. - ez vagy te.
Szoktasd magad a gondolathoz.

Emlékszel, amikor gyereket gázoltál halálra?
Miért lett elhallgatva, eltusolva?

Vannak, akik nem felejtenek, te tótumfaktum.
Azt sem hiszem el, amit kérdezel, te hulladék gazember!!!
gru
Feltűnt valakinek, hogy a hibrid buszok eltűntek a fővárosból?
Miért?
Mert offsohre-oztak.
Ez valahogy nem tűnt fel a főváros vezetésének hónapokig.
Miért?
És miért nincs erről hír sehol sem!?

Más.
178 millióba kerültek az elektromos buszok (felfogod ezt az összeget - szarért-húgyért kidobva?), amit a BKV fizetett ki.
Vágod, hogy miről van szó?
178 millióból vásárolt kisbefogadóképességű buszból három nagy befogadóképességű energiatakarékos buszt lehetett volna venni.
Ezt a vásárlást (magyar busz) BKK a BKV teljes leamortizálásra készülve erőltette rá a BKV-ra.

Fogalmatok sincs, hogy mi zajlik itt, hogy mennyire ocsmány, lépmutató, és korrupt ez a rendszer!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.