A Kaposvári Járásbíróság hét ember előzetes letartóztatását rendelte el a siófoki Petőfi sétányon pénteken történt bűncselekmény kapcsán.

A Siófoki Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt tizenegy személy ellen indított eljárást. Péntek hajnalban egy siófoki szórakozóhely előtt egy helyi és egy budapesti társaság tagjai között nézeteltérés alakult ki, amelynek következtében összeverekedtek. Az egyik csoport tagjai baseball ütővel és botokkal felfegyverkezve ütlegelték vitapartnereiket, míg a másik társaságból egyikük késsel sebezte meg egy helyi férfi hátát.

A rendelkezésre álló orvosi szakvélemények alapján a bántalmazások következtében két személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést. A verekedésnek a helyszínen lévő rendőrök vetettek véget, amelynek során rátámadtak az egyik intézkedő nyomozóra, aki a kezén sérült meg könnyebben.

A rendőrség a 34 éves L. Zs.-t, a 36 éves L. O.-t, a 42 éves B. B.-t, a 23 éves D. Á.-t, a 34 éves D. A.-t, a 42 éves H. A.-t, a 38 éves N. R.-t, a 42 éves O. L.-t, valamint három fiatalkorú fiút a helyszínen elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók mind a tizenegy személyt – bűnügyi őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, akik közül hét emberrel szemben kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását, amit a Kaposvári Járásbíróság 2016. augusztus 6-án 30 napra elrendelt. Az eljárás további szakaszában a 23 éves D. Á. és a három fiatalkorú szabadlábon védekezhet.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hallo!!! Most akkor migránsok, vagy magyar cigányok???!!! Gondolom, ha az eéőbbiek lennének, akkor nagybetűvel kiírnák a nevüket, de így csak szerényen nehogy sértve érezze magát valaki is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Jozefina: Hat , lehetseges, hogy most majd megkeresik a rejtett tartalekot az elozetesben, hogy valljak magukat szir menekultnek, es akkor elengedik oket... nem? Hazhoz jott a terrorcselekmeny...

Azert a ragyas egy kicsit jobban figyelhetne,... Mar kene neki lapoznia abban a nyavalyas naptarban,... A ket het mar 6 es fel eve letelt...;o)))
Szókrakész
Én bele sem avatkoztam volna.
Hagy ritkítsák egymás sorait!
1magyar
@Jozefina: Régi és új migránsok, mindegy.
sokanvagyunk
Minden évben néhányszor megrendezett folklórfesztivál c-dúrban - magyar és külföldi emberek megrökönyítésére.
Veleda
nem járunk éjszakai szórakozó helyekre, de nappal sem lehet őket elviselni. Éppen ezért már nem megyünk Siófokra fürödni sem.
2 évvel ezelőtt leparkoltunk egy szállodához közeli árnyas helyre. Alig mentünk le a partra, egy kétségbe esett férfi kért segítséget tőlünk. A 2 gyerekkel a szülők bementek labdázni, fürödni a tóba. Mire kijöttek, elvitték a táskájukat, amibe az irataik és az összes pénzük benne volt. Még haza menni sem tudtak a slussz kulcs és a pénzük nélkül.
A sétányokon hangoskodnak, randalíroznak, szóval innen csak menekülni kell.
Bringás
Miért nem lehet rendet vágni közöttük? Vagy csak a békés tüntetőket lehet kardlapozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.