Bayer Zsolt a Mandinernek adott interjú szerint megnemesült a kitüntetéstől, szeretne felnőni az azzal járó felelősséghez, ezért nem ír több gyalázkodó publicisztikát. Beszélt családja múltjáról, így arról a nagyapjáról is, aki nyilas, majd III/III-as ügynök volt. Bayer azt mondta, nem ír több trágár és durva politikai publicisztikát. A publicista az interjúban arról is beszélt, hogy 1988-ban nem ilyen Magyarországot képzelt, ő és generációja kudarcot vallott a polgári Magyarország felépítésében. Leszámítva a határon túli magyarok témáját "semmit nem tudok mondani, ami 1988-ban, amikor a Fideszt alapítottuk, a szemünk előtt lebegett és most megvan. Semmit" – mondta.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Van nekem egy nagyon jo baratom, aki az ilyen tipusu emberekrol nagy bolcsen azt szokta mondani, hogy "Kutyabol nem lesz szalonna, csak KUTYASZALONNA..."

Atmenetileg elaltatja a felkorbacsolt kedelyeket, de a keze nyoman (is) letrejott rasszizmus, nacizmus mar beleirta magat a mai magyar napi politikaba, rendszerszinten...

Majd amikor mar valami kialakul, akkor szepen ujrakezdi, es o is lesz@rja, hogy mit gondol a magyar nep, ugy altalaban...:o(((
Kutyuska
@Horizont: Mit ért azalatt, hogy kudarcot vallott a polgári Magyarország felépítésében? A kormányunk sikert sikerre halmoz, mi vagyunk Európa húzó gazdasága, mindenki minket irigyel és utánoz.Legalább is a kormány kommunikációja szerint. Miről beszél Bayer? Vagy arra gondolhatott, hogy nem rabolták még le az országot eléggé a fideszes haverok és családtagjaik és nem elég gyűlölködőek a zemberek?
Nem tudja abbahagyni a gyűlölködést, mocskolódást, mert ő valójában olyan, amilyenek az írásai. Belehalna, ha nem fröcsöghetne belőle a gyűlölet, mások gyalázása.
Jobban tenné, ha felvállalná, hogy így érzi jól magát, úgy érez és gondolkodik, ahogyan a cikkeiben ír.
Béla333
Ha azt nézem, hogy hová vitték az országot az elmúlt 26 évben, akkor bizony kudarc az egész.
Nekünk! Mert ők azért elég vastagon kenték és kenik a vajas kenyeret, amíg sok millió ember meg a hónap második felében azt nézi, hogy mit egyen: száraz kenyeret vagy száraz zsemlét!
Hiteltelen hazug minden szava, mint ahogy a Fidesz is. És a váltópártja, a szintén 12 évig rajtunk uralkodó MSZP is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.