Több száz millió forintot költhetett a nyári szünetben iskolák felújítására a debreceni önkormányzat - tájékoztatta Hajnal János, a Debreceni Intézményműködtető Központ igazgatója az MTI-t. Elmondta: a város két oktatási intézményében végeztek jelentősebb fejlesztést a nyáron. Az Ady Endre Gimnázium energetikai korszerűsítése csaknem 164 millió forintba került, a rekonstrukcióhoz az Európai Gazdasági Térség (EGT) - az EU-tagállamok mellett Izland, Norvégia és Liechtenstein - vissza nem térítendő támogatásként mintegy 136 millió forintot adott. Szintén teljes körű energetikai felújítást végeztek a szakemberek a Hatvani István Általános Iskolában, a 225 millió forintos beruházáshoz az EGT 137 millió forint támogatást nyújtott. A két intézmény a többi között külső hőszigetelést kapott, korszerűsítették a fűtési és világítási rendszereket, a villamosenergia-ellátás fejlesztésének részeként pedig napelemeket szereltek fel.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiaba, azer ez a kosa lala akarmilyen hulye is, az oveit nem felejti el... Ha mar egyszer o nem szerzett semmi tudast legalabb a kovetkezo generacio jusson valamire...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.