Egy magyar öregségi nyugdíjas kap kétmillió forint feletti nyugellátást havonta, egynek jár 1,5-2 millió forint közötti, háromnak 1-1,5 millió forint közötti összeg - írta a Világgazdaság az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság adatai alapján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Azt azért tegyük, hozzá, hogy aki pl egy tisztességes cégvezető volt és keresett hú 8000 eurot annak ennyi a nyugdijja, mert 40 évig fizette. Nem kell utálni mindenkit, aki keresett életében. Nem mindenki politikus, akinek van pénze..:)
Kovács Gizella
Ukrán nyugdíjasok tömegesen lépik át a magyar határt

Ukrán időskorúak jönnek naponta százával a magyar nyugdíjakért, egyúttal elintézik, hogy az ingyenes magyar egészségügyi ellátást is igénybe vegyék, mert nekik az jár- írja a Pestmegyei Hírhatár.

Sokan ugyanazt állítják - ukránok jönnek a magyar nyugdíjért, kihasználva egyjogszabály nyújtotta lehetőséget.

Kételyre adnak okot a papírok, amiket hoznak, első látásra egyenesen hamisítványoknak tűnnek - mondja az önkormányzatnál dolgozó illető -, mert 80 százalékban olyan magas keresetről hoznak igazolást, ami nehezen hihető. Van, akinek havi 160 ezer Ft/fő/hó nyugdíjat számol ki, és fizet meg a magyar állam. A másik furcsaság hogy szinte minden ukrán korábban vezető beosztásban dolgozott. Az ügyintézőknek nincs jogosultságuk vizsgálni a papírok hitelességét.

A másik nyilatkozó ápolónőként a kisvárdai kórház sürgősségi osztályán dolgozott 30 éven át. Állítja, hogy Ukrajnából naponta százan, olykor több százan is jönnek a magyar állampolgárságért, az idősek egyúttal a magyar nyugdíjat is igénylik. A határ mentén élők elmondása szerint: " Itt csak jönnek és jönnek az ukránok de már a kismamák is, az ingyen orvosi kezelésekre. De, nem csak a magyar-ukrán, hanem az orosz-ukrán kismamák is!
papa.49
Kellene a ,,megvásárolható,, szavazók a hazugovicsnak, és így már érthető a félmillió potya utas a rendszerben, románok, ukránok, szerbek, hogy dögölj meg hazugovics!!!
kamazuka
Az utolsó mondat érdekes,ha azt nézzük,hogy 4-5x-ös a külömbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.