Az MSZP országos választmányának évad- és kampánynyitó rendezvényén, a Dürer Rendezvényházban készített Illyés Tibor az MTI-nek. Egészen zavarba ejtő az árnyéka.

A közmédia nagyon kínos képet készített az MSZP elnökéről

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Molnár úr! Elkezdődött az adok-kapok... ez még csak egy humoros kép...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apatszerek
@lampa laz: Ezek azt hiszed, hogy értik a viccet, csak úgy, értik a kritikát ha nem kritikaként, hanem humorba pácoltan fogalmazol, amit ők dicséretként élnek meg , mert túl szomjúhoznak az elismerő dicséretre. Charlie Hebdo-karikatúraként, érteni vagy elhatárolódni, aláírásokat gyűjteni, vagy tüntetni. Egész eddigi tevékenységük ezekre korlátozódik, az emberi jogokra amiket ők határoznak meg, hogy te mit gondolj, na de, ha nem azt gondolod, amit ők hirdetnek:, akkor te minden más vagy csak nem szocialista, demokrata, de vagy egy fasiszta náci.Semmiként nem MSZP-s.
Apatszerek
@lampa laz: Bolgár György a Klubrádióban az éteren át is hallhatóan tépte meg tar fejét. A szerencsétlennek délutáni betelefonálós műsorában már hosszú hónapok óta menő önmarcangolós, „mit tehet a demokratikus ellenzék, hogy az Orbán-rezsimet eltakarítsa?” tematikájú betétje még a szokásosnál is gyászosabb hangulatú volt. Ezeknek tényleg végük. És még mindig nem értik, mindent maguknak köszönhetnek. Miközben nem értik, nem értik, nem értik. A sok egytémájú kereplőre járó betelefonáló sem, akik egymásra licitálva kapacitálják, hergelik egymást, hogy még jobban neki kell menni az Orbán-rezsimnek. Mert hogy ezek a pártok nem elég bátrak, hogy kimondják…De,hogy mit mondjanak ki azt nem tudják megmondani, mert nincs mondani valójuk a tömegekhez, ami értelmet követendőt tükrözne!
kamazuka
Vehetjük felszólításnak is?
Kejjjj főőőőőőőő Jancsi!
lampa laz
@Apatszerek: 1x majd biztosan lesz 1baloldali párt, mert kellene, de ahhoz, hogy legyen hitele ennek a sok megkövül őstuloknak és bukott politikusnak el kell tünnie. Ott van a sok fiatal köztük, de az istennek sem engedik őket érvényesülni, pedig az kellene meg jó és megvalósítható program. Na ez egyenlőre egyik ellenzéki párt kezében sincs meg.
Aki Én
Ez nem kínos, ez irigylésre méltó...
JAJMÁR
2.x megnéztem, mire leesett., hogy a cikkìró szerint mi lehet "zavarbaejtő". Szerintem ez az óvodàs szint inkább kínos, mint az összegöngyölt iratcsomó árnyéka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.