Szeptember 15-ig fejezi be a Duna Aszfalt Kft. a hatvani kerékpárút javítását – írta az MTI-nek pénteken eljutott közleményében a tiszakécskei székhelyű társaság innovációs főmérnöke és szóvivője.

Lehel Zoltán felidézte: a Kalandozzunk kerékpárral a Zagyva-folyó mentén elnevezésű, összesen bruttó 1,139 milliárd forintból megvalósult fejlesztés öt részprojektből állt. Ebből a Duna-Aszfalt Kft. és a Tief-Terra Kft. a Hatvan és Boldog közötti 7,5 kilométeres kerékpárutat építette meg nettó 300,2 millió forintból.

A Duna-Aszfalt a hatvani önkormányzattal kötött nettó 165,828 millió forintos szerződés alapján az út hatvani szakaszát, míg a Tief-Terra nettó 134,363 millió forintból a boldogi útszakaszt építette meg.

A szóvivő közlése szerint a kerékpárút garanciális időszakon belüli meghibásodásaira a megrendelő hatvani önkormányzat, a mérnök-műszaki ellenőr, a tervező és a kivitelező közösen keresett megoldást, független szakértő bevonásával. A közösen meghatározott javítási technológia alapján a Duna Aszfalt megkezdte a javítási munkálatokat, amelyeket a tervnek megfelelően szeptember 15-ig végez el.

Lehel Zoltán kifejtette továbbá: cégük függetlenül a kivitelezésen belüli százalékos aránytól a teljes, 7,5 kilométeres szakasz javításáért jót áll.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Aztán megint jön a tél, és jövő ősszel ismét lehet javítani.
Így lehet a cég melósainak örök munkát, a góréknak állandó, jólfizetett jövedelmet biztosítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.